HG8247 Draadloze GPON ONU toepassen op FTTO of FTTH modi met WiFi en CATV poort Engels Firmware SIP of H.248

HG8247 Draadloze GPON ONU toepassen op FTTO of FTTH modi met WiFi en CATV poort Engels Firmware SIP of H.248

De Echo leven HG8247, een optisch netwerk terminal (ONT), is een high-end home gateway in Huawei FTTH oplossing.

Productdetails

De Echo leven HG8247, een optisch netwerk terminal (ONT), is een high-end home gateway in Huawei FTTH oplossing. Met de technologie van EPON en GPON is ultra breedbandtoegang verleend voor thuis, en SOHO-gebruikers. De HG8247 biedt twee potten havens, vier GE/FE auto-aanpassing Ethernet-poorten en één CATV en WiFi antenne. De HG8247 functies krachtige doorsturen mogelijk om uitstekende ervaring met Internet, VoIP en HD videodiensten.


Functies

Poort: 2POTS + 4GE + 1USB + 1WiFi + 1CATV; G/Epon, kan voldoen aan verschillende FTTH of SOHO vereisten; ondersteuning van SIP en H.248

Plug-and-play (PnP): Internet, IPTV en VoIP-diensten kunnen worden geïmplementeerd door één klik op de NMS en on-site configuratie is niet vereist.

Externe diagnose: het lokaliseren van de externe schuld wordt geïmplementeerd door de lus-lijn test van potten poorten, call emulatie en PPPoE dialup emulatie geïnitieerd door de NMS.

Hoge snelheid doorsturen: GE lijn tarief doorsturen in het scenario van de brug en 900 Mbit/s forwarding in de NAT-scenario.

Groene energie-besparende: 25% stroomverbruik wordt opgeslagen met sterk geïntegreerde systeem op chipset (SOC) oplossing, waarin één chip integreert met PON, de stem, de gateway en de LSW modules.

Toepassingen: voordeel

Doorsturen van de krachtige mogelijkheden biedt een optimale terminal oplossing en toekomstige georiënteerde service ter ondersteuning van de mogelijkheden voor implementatie FTTH.

Plug-and-play maakt service provisioning gemakkelijker en sneller.

Overvloedige externe diagnose helpt om mislukking sneller vinden en OPEX verminderen.


Opmerking: de handleiding is Chinese maar de interface Setup is Engelse versie!


Optfocus technologie nu brengt u de beste kwaliteit hg8247 draadloze gpon onu toepassen op ftto of ftth modi met wifi en catv poort Engels firmware sip of h.248 van haar professionele fabriek. Bekende als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van verschillende vezel optische producten in China, wij kunnen u verzekeren van de goede kwaliteit en uitstekende prestaties.

Hot Tags: HG8247 draadloze GPON ONU FTTO of FTTH modi met WiFi en CATV poort Engels firmware SIP of H.248, China, fabriek, leveranciers, fabrikanten toepassen
Een paar:HG8346M GPON ONU met WiFi functie GEPON ONU met 4 Ethernet-poorten 2 stem havens toepassen op FTTH of FTTO modi Engelse Firmware Volgende:No

Onderzoek