Of de Ethernet-Switch en de Router gemeen hebben

- Oct 25, 2017-

In de zeven-tier osi-model voor het analyseren van de schakelaar in de tweede laag van het werk, de router werkt op de derde verdieping. Maar met de ontwikkeling van technologie, sommige schakelopties integreren sommige van de derde laag van de routering functie, bekend als de derde laag van de schakelaar, de volgende analyse van de standaard switch en router verschillen:

1, met de eenvoudigste woorden, de schakeloptie om een computer te zoeken is de manier om te vinden van de mac-adres, dat wil zeggen via uw netwerkkaart in een uniek identificatienummer te vinden.

2, de router te vinden een computer via het IP-adres, is het eerste nummer van uw computer, stuur je een ip, en vervolgens door de IP-om u te identificeren.

Met andere woorden, is Ethernet-switch de schakelaar in de tweede laag niet ontworpen voor gebruik met de netwerk-adrestoewijzing (ip).

In feite, de uitwisseling van het woord verscheen voor het eerst in het telefoonsysteem, specifiek om de uitwisseling van stem signalen tussen twee verschillende telefoons, de voltooiing van het werk van de apparatuur is de telefooncentrale. Ethernet-switch dus van de oorspronkelijke voorwaarden, is de uitwisseling slechts een technische concept, dat wil zeggen, de voltooiing van het signaal van de apparatuur voor de uitvoer van de import-poort. Dus, zolang als alle apparaten die beantwoorden aan die definitie kan worden aangeduid als apparaten schakelen. Dus, "uitwisseling" is een breed begrip, wanneer het wordt gebruikt om te beschrijven de tweede laag van de netwerkapparatuur van gegevens, de werkelijke verwijst naar een brugapparaat; en wanneer het wordt gebruikt om te beschrijven de derde laag van het informatienet apparaat, Ethernet-switch ook verwijst naar een bewerkingsplan apparaat. We vaak gesproken over de Ethernet-switch is eigenlijk een brug gebaseerde multi-port tweede laag Netwerkapparatuur, die voor het gegevensframe van een poort naar een andere poort forwarding biedt een lage latentie, lage overhead pad.

En de router de packet-switching-apparaat (of de netwerk laag relay-apparaat) in de netwerklaag van het OSI-protocolmodel. Ethernet-switch de basisfunctie van de router is de gegevensoverdracht (IP-pakketten) aan het juiste netwerk, met inbegrip van:

1. het doorsturen van IP-datagrammen, waaronder Routering en doorsturen van datagrammen;

2. subnet isolatie, onderdrukking van broadcaststormen;

3. de routeringstabel bijhouden en uitwisselen van routeringsgegevens met andere routers. Dit is de basis voor het doorsturen van IP-pakketten.

4. IP-gegevens gerapporteerd foutafhandeling en eenvoudige congestie controle;

5. om het IP-datagram filteren en -accounting.


Een paar:Is de Fiber Adapter en Fiber Coupler hetzelfde? Volgende:Industriële Ethernet Switch Technology is ontwikkeld in een trend