Wat zijn de Ethernet Switches

- Jul 25, 2017-

Wat zijn de Ethernet Switches?

Ethernet-switches, ook wel industriële Ethernet-switches genoemd, worden gebruikt op het gebied van industriële controle Ethernet switch apparatuur, door het gebruik van openstaande netwerknormen, veel gebruikt en goedkoop, door middel van een transparant en uniforme TCP / IP-protocol is Ethernet de Belangrijkste communicatie standaard op het gebied van industriële controle.

Er is geen essentieel verschil tussen de data link layer, de netwerk laag en de protocol laag. Echter, voor de real-time vraag naar industriële controle lost Industrial Ethernet de problemen op van real-time communicatie, Ethernet Switches-netwerkbeveiliging, intrinsiek veilig en veilig. Explosieveilige technologie en andere technische problemen en het gebruik van sommige die geschikt zijn voor industriële omgevingen , Zoals waterdichte anti-vibratie ... zijn kern- of commerciële Ethernet is geen essentieel verschil, dat is het verschil tussen PC en IPC.

Niet-beheerde schakelaar (onbeheerde schakelaar)

De ontwikkeling van de hub produceerde een apparaat genaamd een niet-beheerde schakelaar. Het kan het bericht bereiken van de ene poort naar de andere poortroutingsfunctie, de relatieve hub intelligenter. De onbeheerde schakelaar detecteert automatisch de netwerksnelheid van elk netwerkapparaat. Daarnaast heeft het een functie genaamd "MAC-adres tabel", kan de netwerkapparatuur identificeren en onthouden. Met andere woorden, als poort 2 een bericht met een specifieke identificatie ontvangt, stuurt de schakelaar alle berichten met die specifieke identificatie naar poort 2. Deze intelligentie vermijdt het berichtconflict, verbetert de transmissieprestatie en de relatieve hub is een enorme verbetering. Niet-beheerde switches kunnen echter geen vorm van communicatie detectie en redundantie configuratie uitvoeren.

Beheerde Switch (Managed Switch)

De volgende generatie Ethernet connectiviteit apparaten zijn een managed switch. Betrouwbare en niet-beheerde switches, managed switches hebben meer en meer complexe eigenschappen, en zijn veel duurder - meestal 3 tot 4 keer die van een niet-managed switch. Beheerde switches bieden meer functionaliteit en kunnen volledig worden geconfigureerd via een web-based interface. Het kan automatisch interageren met de netwerkapparatuur, gebruikers kunnen ook handmatig de snelheid van elke poort en flowcontrole configureren. Sommige oudere apparaten kunnen geen automatische interactie, Ethernet Switches gebruiken, dus handmatige configuratie is essentieel.

De overgrote meerderheid van managed switches biedt meestal geavanceerde functies, zoals SNMP (Simple Network Management Protocol) voor remote monitoring en configuratie, port mapping voor diagnostiek, VLAN's voor netwerkapparaten (virtuele lokale netwerken), om ervoor te zorgen dat het prioriteitsbericht via de Prioritaire opstelling functie. Ethernet Switches Met een managed switch kunt u een overbodig netwerk opzetten. Met een ringtopologie kan een managed switch een ringnetwerk vormen. Elke managed switch kan automatisch het optimale transmissiepad en het alternatieve pad bepalen en automatisch het alternatieve pad blokkeren wanneer het prioriteitspad wordt onderbroken.


Een paar:Welke factoren wil je overwegen voor het kiezen van een industriële Ethernet Switch? Volgende:No