Wat is het verschil tussen een industriële schakelaar en een gewone schakelaar?

- Jul 04, 2019-

Wat is het verschil tussen een industriële schakelaar en een gewone schakelaar? Qua prestaties is er eigenlijk niet veel verschil tussen industriële schakelaars en algemene schakelaars. Van het netwerkniveau zijn er two-tier-switches en natuurlijk zijn er ook two-tier-switches. Industriële Ethernet-switches zijn bijzonder belangrijk voor het ontwerp van hun producten en de selectie van componenten. Ze zijn gericht op de behoeften van industrieel veldgebruik. Ze kunnen nog steeds normaal werken onder relatief zware omstandigheden, zoals machines, klimaat en elektromagnetische omstandigheden. Daarom kan het op grote schaal worden gebruikt in industriële productiescènes met slechtere omstandigheden.
Als de belangrijkste verbindingsapparatuur van LAN wordt de schakelaar een van de meest populaire netwerkapparaten. Met de voortdurende ontwikkeling van de ruiltechnologie is de prijs van de schakelaar sterk gedaald en is de populariteit van de schakelaar verder toegenomen.
Als uw Ethernet-netwerk een groot aantal gebruikers, drukke toepassingen en een verscheidenheid aan servers heeft en u geen aanpassingen in de netwerkstructuur hebt aangebracht, kunnen de prestaties van het hele netwerk erg laag zijn. Een oplossing is om een 100 Mbps / 100 Mbps-switch toe te voegen aan het Ethernet.
Als het netwerkgebruikspercentage hoger is dan 40% en het botsingspercentage groter is dan 10%, kan de switch u helpen een probleem op te lossen. Schakelaars met 100 Mbps Fast Ethernet kunnen in full-duplexmodus worden uitgevoerd en kunnen een speciale 200 Mbps-verbinding tot stand brengen.
De industriële niveauschakelaar is een Ethernet-schakelapparaat dat speciaal wordt gebruikt op het gebied van industriële besturing. De betrouwbaarheidseis is zeer hoog en moet gedurende 24 uur per dag lang worden gebruikt. Sommige automatische besturingstoepassingen vereisen lage doorstuurvertragingen, sommige vereisen redundante voedingen, DC24V-voedingen, enzovoort. Algemene switches verwijzen in het algemeen naar Ethernet-switches, commerciële (Ethernet) -schakelaars en home (Ethernet) -schakelaars. Commerciële schakelaars worden over het algemeen gebruikt in bedrijfsnetwerken en andere gelegenheden. De algemene vorm is van het frametype. Ze worden geïnstalleerd in computerruimten voor ondernemingen. Ze vereisen meestal een hoge betrouwbaarheid, kunnen lange tijd 24 uur per dag werken en hebben een grote bandbreedte en meer interfaces.
Niet alleen varieert de functie van de schakelaar in verschillende netwerkomgevingen, maar het effect van het toevoegen van nieuwe schakelaars en het vergroten van de schakelpoorten van bestaande schakelaars op het netwerk is ook anders. Het begrijpen en beheersen van de verkeerspatronen van het netwerk is een zeer belangrijke factor die de rol van de schakelaar kan spelen. Omdat het doel van het gebruik van een switch is om het gegevensverkeer in het netwerk zoveel mogelijk te verminderen en te filteren, kunnen schakelaars hun rol van optimalisatie niet vervullen als een switch in het netwerk bijna alle ontvangen pakketten moet doorsturen vanwege onjuiste installatielocaties. netwerkprestaties, maar verlaag de snelheid van gegevensoverdracht en verhoog de netwerklatentie.

Een paar:Selecteer PoE-schakelaar Standaard Volgende:Industriële schakelaars worden op grotere schaal gebruikt in de beveiliging