Wat is een SFP Fiber Transceiver?

- Aug 16, 2018-

De optische zendontvanger is een Ethernet-transmissiemediumconversie-eenheid die korte-afstand getwistpaar elektrische signalen en optische lange-afstandsignalen uitwisselt. Op veel plaatsen wordt het ook een Fiber Converter genoemd. Producten worden over het algemeen gebruikt in werkelijke netwerkomgevingen waar ethernetkabels niet kunnen worden gedekt en moeten optische vezels gebruiken om de transmissieafstand te verlengen, en ze bevinden zich meestal in toegangslaagtoepassingen van breedbandnetwerken in de grootstedelijke regio; bijvoorbeeld high-definition videobeeldtransmissie voor het bewaken van beveiligingsengineering; Het speelde ook een grote rol bij het verbinden van de laatste mijl van de vezel met de metro en het buitenste netwerk.

Glasvezelzendontvangers worden meestal gebruikt in real-world netwerkomgevingen waar Ethernet-kabels niet worden gedekt en moeten vezels gebruiken om de transmissieafstand te verlengen. Ze spelen ook een grote rol bij het verbinden van de laatste kilometer van de vezel met de metro en daarbuiten. De rol. Met glasvezelzendontvangers is het ook nodig om systemen te upgraden van koper naar glasvezel, wat een goedkope oplossing biedt voor gebruikers die geen kapitaal, mankracht of tijd hebben. De functie van de optische transceiver is om het elektrische signaal dat we willen overbrengen om te zetten in een optisch signaal en het uit te zenden. Tegelijkertijd kan het ontvangen optische signaal worden omgezet in een elektrisch signaal en worden ingevoerd naar ons ontvangende uiteinde.


Een paar:Wat is het verschil tussen glasvezelkabel en glasvezelkabel? Volgende:Wat zijn de voorzorgsmaatregelen bij het kiezen van een Fiber-optische Transceiver?