Wat is een industriële Ethernet?

- May 31, 2017-

Wat is een industriële Ethernet? Wat zijn de voornaamste voordelen ervan?

Industrial Ethernet is een industrieel netwerk dat is ontwikkeld op basis van industriële Ethernet-technologie en TCP / IP-technologie. Voorheen is industriële Ethernet algemeen gebruikt als kantoornetwerk in commerciële toepassingen. Het gebruik van industriële Ethernet in industriële toepassingen is een hot spot geworden. In de toekomst kan industriële Ethernet de belangrijkste vorm worden van de industriële controle netwerkstructuur, een netwerk vormen in de Einde van de situatie.

Waarom proberen mensen Ethernet te gebruiken in industriële toepassingen? Dit komt doordat industriële Ethernet het meest gebruikt wordt in een LAN, industriële Ethernet business van groot succes, een hoge mate van erkenning en technische vooruitgang, waardoor industriële Ethernet op het industriële gebied veel voordelen zal opleveren.

1. Met behulp van industriële Ethernet is het makkelijker dan andere veldbus.

Dit komt tot uiting in verschillende aspecten: in het algemeen zal de gebruiker min of meer industriële Ethernet kennis en gebruikservaring hebben, dit kan de vereiste tijd en kapitaalinvestering van de gebruiker verminderen; Het uitgebreide gebruik van industriële Ethernet-technologie heeft de mensheid veel aanverwante kennis opgebouwd en het is makkelijk om problemen op te lossen. Industriële Ethernet producten zijn rijk aan verscheidenheid, door veel gerelateerde software hardware producten, waardoor industriële Ethernet technologie makkelijk te gebruiken is; Er zijn veel soorten industriële Ethernet, die meerdere transmissiemedia ondersteunen, voldoen aan de behoeften van verschillende applicaties.

2. De prijs van industriële Ethernet-producten is relatief laag.

Door de grote ruimte van de industriële Ethernet-markt kunnen industriële Ethernet-producten meestal grote partijen produceren, en industriële Ethernet-marktproducten leveren veel felle concurrentie, lage productprijzen, het gebruik van industriële Ethernet vermindert de kosten. Momenteel is de industriële Ethernet-productprijs zeer laag, hoewel de industriële Ethernet-productprijs nog steeds hoog is, als de industriële Ethernet veel gebruikt kan worden, zullen de kosten en prijzen vanzelfsprekend vallen.

3. Industriële Ethernet technologie ontwikkelt zich snel en technologisch geavanceerd, wat ongeëvenaard is door Fieldbus.

Wat de transmissie snelheid betreft, heeft de transmissie snelheid van industriële Ethernet 10 Bit S bereikt en de transmissie snelheid van veldbus is meestal lager dan $ nummer.

4. Informatie integratie is handiger.

Omdat veel enterprise LAN gebruik maakt van de industriële Ethernet, gebruikt de Ethernet ook in de industriële applicatie, kan de informatieintegratie handiger zijn. Door het industriële netwerk met het intranet en zelfs het internet te integreren, kan de elektronische handel en elektronische productie handiger zijn.


Een paar:Industriële Ethernet Switches En Industrial Network Communication Closer Volgende:Een nieuwe overeenkomst tussen EsraaNet en OPTFOCUS voor de integratie van nieuwe netwerkapparatuur in de Tunesische markt