Wat zijn de voorzorgsmaatregelen bij het kiezen van een Fiber-optische Transceiver?

- Aug 02, 2018-

De veiligheidspartners weet dat we vezel transceivers op basis van het type vezel interface in het werkelijke project kiezen. Bijvoorbeeld, fiber optic transceivers voor RJ-45-connectors en SC connectoren. Daarna, neem een blik bij wat te overwegen wanneer het kiezen van een fiber-optische transceiver.

1. bij het aansluiten van apparaten met fiber optic transceivers, zorg dat de aard van de vereiste poorten. De poorten zijn verschillend en de vereiste transceivers zijn verschillend. Aandacht besteden aan de onderlinge afstemming tussen apparaten.

2. Wanneer de optische transceiver en schakelaar, hub, die u moet betalen aandacht om te bevestigen dat de lengte van de twisted-pairkabels mag niet langer zijn dan 100 meter, het is vermeldenswaard dat één uiteinde van de twisted pair moet worden aangesloten op de RJ-45-poort van de glasvezel transceiver , het andere uiteinde moet sluit aan op de RJ-45-poort van het 100BASE-TX apparaat;

3. Wanneer de optische transceiver is aangesloten op de netwerkkaart, moet u er rekening mee dat de lengte van de twisted pair-kabel mag niet meer dan 100 meter, en de twisted pair-kabel moet worden aangesloten op de RJ-45-interface van de glasvezel transceiver en de netwerkkaart respectievelijk;

4. Controleer of de lengte van de vezel is binnen het bereik dat kan worden geboden door een enkelvoudige modus of multi-mode transceiver. Veel mensen denken dat de vezel-transceiver gewoonlijk in het maximale bereik gebruikt wordt. Dit is verkeerd, want slechts wanneer verbonden wanneer de apparatuur een dual-duplex-apparaat is, het in het grootste bereik werken kan. Als een of beide uiteinden half-duplex apparaten zijn, zal de transmissie afstand van de vezel voor de hand liggende beperkingen hebben.

Ditmaal niet onderschatten, zijn er een heleboel ondiepe kennis punten of regels die vaak over het hoofd door mensen gezien zijn. Dit keer, zullen wij u sommige plaatsen aandacht te besteden aan bij het gebruik van fiber optic transceivers. Shenzhen OPTFOCUS Technology Co., Ltd. heeft lang gepleegd aan het verstrekken van klanten met industriële Ethernet-switches, industriële kwaliteit die PoE switches, industriële fiber optic transceivers, industriële seriële poort servers, industriële draadloze apparaten en andere industriële netwerk communicatieproducten en is uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van de binnenlandse industriële communicatie.

Fiber Optic Adapter.jpg

Een paar:Wat is een SFP Fiber Transceiver? Volgende:Three Minutes Let It The Optical Fibre Communication