Wat zijn de voordelen van het energiebesparende mechanisme in het voedingssysteem van Ethernet?

- Jul 24, 2019-

OPTFOCUS is gevestigd in de onderzoeksbasis van Shenzhen, Baoan, Shenzhen. Het brengt een groep jonge mensen met professionele kennis samen en wortelt in Shenzhen. Het richt zich op het onderzoek naar en de ontwikkeling van producten voor de overdracht van optische vezeltechnologie en streeft ernaar om OPTFOCUS-producten uit te bouwen tot een bekend merk in China. De producten omvatten glasvezelzendontvanger, EPON-systeem, Ethernet-schakelaar, EOC, POE-schakelaar, glasvezelschakelaar, industriële Ethernet-schakelaar, CWDM, video optische terminal en andere apparatuur voor toegang via optische vezeltransmissie.


In de moderne netwerkarchitectuur zoeken informatietechnologie en datacenterbeheerders naar groene alternatieven om het stroomverbruik van Ethernet-switches, routers en serverapparaten te verminderen. Dit vereist meer milieuvriendelijke producten op de markt om de bedrijfskosten te verlagen. Het traditionele ontwerp van netwerkapparatuur vereist hoge prestaties, maar er is geen duidelijke meting van het energieverbruik en de energie-efficiëntie. Meer specifiek wordt energie-efficiëntie losgekoppeld van netwerkapparaten die het PoE-protocol ondersteunen. Als gevolg hiervan groeit het stroomverbruik van apparaten in de netwerkmarkt snel, vooral voor hoogfrequente applicatieprocessors. Dus wat zijn de voordelen van het energiebesparende mechanisme van PoE?


Energiebesparend mechanisme van PoE


Een van de belangrijke redenen om Ethernet-voeding te gebruiken in plaats van de traditionele AC-voedingsmodule in voedingsapparatuur, is dat deze de apparatuur op afstand kan afsluiten en de hoeveelheid kabelbedrading kan verminderen. Door het openen en sluiten van de apparatuur te regelen, wordt een grote hoeveelheid elektriciteit bespaard. Via centrale bedieningspunten kunnen camera's die 's nachts worden gebruikt bijvoorbeeld overdag worden uitgeschakeld (en vice versa); IEEE802.11WLAN-toegangspunten kunnen worden ingeschakeld om de dekking en bandbreedte te vergroten of om te sluiten bij weinig gebruik; en IP-telefoons kunnen 's nachts, in het weekend of inactieve periodes worden uitgeschakeld.

image

In apparaten met meerdere poorten bewijzen relevante gegevens ook de voordelen van stroomvoorziening via ethernet. Een enkele AC-voedingsmodule moet alle stroom leveren die nodig is voor een enkel apparaat in alle bedrijfsmodi, terwijl de gedeelde voedingsmodus van meerdere Ethernet-voedingsapparaten kan worden aangepast aan de gemiddelde stroombezetting - net zoals POTS-telefoontechnologie, die al vele jaren wordt gebruikt. Dit vermindert het energieverbruiksverlies van de schakelvoeding tijdens de inactieve periode aanzienlijk. De bespaarde elektriciteit is meestal goed voor 10-20% van de maximale stroombelasting. Wanneer het nodig is om meer stroom te leveren, kunnen extra voedingsapparatuur worden geïnstalleerd in de Ethernet-voedingsschakelaar en Ethernet-intermediaire apparatuur, om ervoor te zorgen dat de voeding wordt aangepast aan de groeiende vraag van het bedrijfsleven.


Energiebesparend Ethernet-voedingssysteem (EEPoE): geavanceerde energiebesparende technologie voor Ethernet-voeding


Met de ontwikkeling van de voedingstechnologie van Ethernet bereikt het vermogen van de voeding 25,5 watt vanaf het zeer lage niveau (12,95 watt per poort). Tijdens deze periode nam het stroomverlies op de Ethernet-kabel exponentieel toe. Ongeveer 4,5 W / poort vermogensverlies treedt op bij CAT5-, CAT5e-, CAT6- en CAT6A-kabels, en het ergste lusweerstandsprobleem treedt op bij 25.000 m lange kabels na 100 m (de transmissie-efficiëntie van kabels is bijvoorbeeld slechts 25,5 / 30, equivalent aan 85% van de overdrachtssnelheid). Zelfs als 54 volt werd gebruikt om 50 volt te vervangen, zou de transmissie-efficiëntie niet hoger zijn dan 87%. Houd er rekening mee dat traditioneel energiezuinig Ethernet meestal niet meer dan één watt per verbinding bespaart. Om het stroomverlies van 4,5 watt per verbinding als gevolg van inefficiënte stroomtransmissie via Ethernet het hoofd te bieden, moeten we meer energie besparen.


OPTFOCUS houdt zich aan het serviceniveau van "kwaliteitsgericht, klantgericht". In de loop der jaren is het geworteld in de harten van elke medewerker en geïmplementeerd. Om de klanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft het bedrijf een speciale lijn voor after-sales service. Als gebruikers het nodig hebben, kan ons bedrijf op elk moment technische oplossingen en fasen bieden voor elke klant. Douane opleiding; Als u kwaliteitsproblemen vindt, kunnen deze binnen 24 uur na het bellen naar behoren worden opgelost. Vanaf het allereerste begin van zijn oprichting heeft het zich gecommitteerd aan een jaar garantie en levenslang onderhoud van de after-sales service voor verkochte producten. Na 10 jaar blijft deze verplichting ongewijzigd en na 20 jaar blijft deze ongewijzigd. Men gelooft dat het 50 jaar onveranderd zal blijven en een eeuwenoude winkel in China zal worden. Dit is OPTFOCUS. Ideaal, bij het nastreven van ideale weg, deze verplichting OPTFOCUS zich altijd houden aan.


Een paar:Industriële niveauschakelaars zijn veilig in gebruik Volgende:Gebruik van glasvezelzendontvanger