Vacuüm gieten voornamelijk gebruikt voor kleine Details of sieraden en juwelen met prachtige Detail

- Nov 03, 2017-

Vacuüm gieten is een proces dat gebruikmaakt van een geventileerde schimmel. Gesmolten metaal is afhankelijk van de luchtdruk te stromen in de mal en vervolgens zuiveringen de lucht vormt een vacuüm. Deze gieten methode wordt voornamelijk gebruikt voor kleine onderdelen of sieraden en juwelen met prachtige detail.

Vacuüm modellering is een fysieke modeling-methode, die vacuüm technologie en zand gieten, zand kunststoffolie schimmel holte oppervlak en de achterkant verzegeld, met de vacuümpomp combineert voor de productie van negatieve druk, wat resulteert in zand schimmel binnen en buiten de druk verschil maakt het molding zand vastgemaakt en gevormd. Na het plaatsen van het zand center, klemmen en gieten, wachten op de stolling van het gieten, het vrijgeven van de negatieve druk of stoppen van de pompen, zal de schimmel zand om te verkrijgen van de gietstukken worden verpletterd. Volgens het huidige veld van toepassing kan worden onderverdeeld in vacuüm zegel modellering (V-methode) en real-time vacuüm gieten (FV-methode). De voordelen zijn:

(1) gematigde graad van vacuüm, hoge schimmel Holte, gieten kwaliteit is ook hoog.

(2) vacuüm gieten kunt simuleren, schimmel flow analyse en simulatie van de computer te voorspellen het voorkomen van gieten gebreken. Het ontwerp van de modeling programma kan tijd besparen en verbetering van de productie-efficiëntie.

Vacuüm drukverschil gieten, de belangrijkste is de weerstand van het bedrijf-oven en de schimmel alle verzegeld in de verzegelde dop in de grotere druk 500kPa samengeperste lucht, dan de schimmel en de filterkroes interne druk gelijk is aan het vloeibare metaal niet zal stijgen, en Voeg vervolgens 50kPa druk op het metalen oppervlak, vloeibare metaal vullen holte zal stijgen. Bijzonder geschikt voor de productie van complexe dunwandige gietstukken, maar de apparatuur is groot, lastige operatie, alleen wanneer de bijzondere voorschriften van toepassing. De voordelen zijn als volgt:

(1) vergeleken met de traditionele zwaartekracht gieten en vacuüm zuignap gieten, toont gieten van vacuüm drukverschil goede vulling vermogen op 1mm dik blad monsters.

(2) de gietstukken hebben een relatief dichte kristalstructuur en mechanische eigenschappen. In de gietstukken, de sterkte-eigenschappen zijn ongeveer 20% -25% hoger dan vacuüm zuignap gieten en gieten van de zwaartekracht, terwijl de rek met ongeveer 50% is gestegen.

(3) vacuüm gietijzer kan effectief verminderen de porositeit van sterven gieten, gieten van dichtheid verhoogd met 1%.


Een paar:Het gebruik van gedeelde Bus gebaseerde transmissie Media LAN van Ethernet-Switches Volgende:Fiber Adapter belangrijke prestaties-Inleiding