Gebruik, onderhoud en onderhoud van video-optische terminalseries

- Jun 26, 2019-

Geef professionele bedrijven professionele bedrijven, Shenzhen leitong technology Co., Ltd. om u het juiste gebruik van de optische terminalnota te leren.
(1) Continue en normale stroomvoorziening moet worden gegarandeerd tijdens de werking van de optische eindapparatuur
De lasercomponent en de foto-elektrische conversiemodule van de optische eindapparatuur vermijden de impact van een onmiddellijke pulsstroom, dus het is niet gepast om vaak uit te schakelen. De UPS-voeding moet worden geïnstalleerd in de centrale front-end kamer van de optische aansluiting en het instelpunt van de lichtversterker van de optische zender van 1500 nm om de lasereenheid te beschermen tegen schade veroorzaakt door de grote pulsstroom.
(2) Het gebruik van de optische eindmachine moet zorgen voor een ventilatie, warmteafvoer, vochtbescherming, schone en opgeruimde werkomgeving
De lasercomponent van de optische zender is het hart van de apparatuur en stelt hoge eisen aan de werkomstandigheden. Om de normale werking van de apparatuur te garanderen, heeft de fabrikant een koel- en warmteafvoersysteem in de apparatuur opgezet, maar wanneer de omgevingstemperatuur het toegestane bereik overschrijdt, kan de apparatuur niet goed werken. Daarom in het warme seizoen , wanneer er veel verwarmingsapparatuur in de middelste ruimte is en de ventilatie- en koelomstandigheden slecht zijn, is het het beste om een airconditioningsysteem te installeren om de normale werking van de optische eindapparatuur te garanderen.
De werkdiameter van de vezelvezelkern is micron. Klein stof dat de interface van de staartvezelactiviteit binnenkomt, blokkeert de transmissie van lichtsignalen, wat een significante afname van het optische vermogen en een afname van de signaal-ruisverhouding van het systeem veroorzaakt. Het uitvalpercentage van dit type machinekamer is ongeveer 50%. Schone hygiëne is ook belangrijk.
(3) Monitoring en opname uitvoeren bij het gebruik van optische terminals
De optische eindapparatuur is uitgerust met een microprocessor om de verschillende werkparameters van de interne werkende statusverzamelingsmodule van het systeem te bewaken en wordt visueel weergegeven via de LED- en VFD-displaysystemen. Om het dienstdoende personeel tijdig te herinneren, is de optische zender uitgerust met een akoestisch en optisch alarmsysteem. Onderhoudspersoneel kan zorgen voor de normale werking van het systeem, zolang de oorzaak van de storing wordt vastgesteld op basis van de bedrijfsparameters en tijdig wordt verwerkt.

Een paar:Wat is een single / dual-band draadloze router en wat is het verschil daartussen? Volgende:Wat is het verschil tussen optische vezels en breedband