De opkomst van het binnenlandse industriële uitwisselingsmerk beslaat de helft van de markt

- Jul 03, 2019-

Schakelaars van industriële kwaliteit worden gebruikt in industriële automatisering, intelligent transport, stroomautomatisering, mijnautomatisering, petrochemische automatisering en andere bewakingssystemen. Industriële Ethernet-switches gebruiken opslagconversieschakelmethoden, verbeteren tegelijkertijd de Ethernet-communicatiesnelheid en het ingebouwde intelligente alarmontwerp om de werking van het netwerk te bewaken, zodat in de zware en gevaarlijke industriële omgeving de betrouwbare en stabiele werking van Ethernet. Is de industriële niveauschakelaar het meest geschikt voor de huidige toepassing van de fabriek? Dit is inderdaad een verontrustende zaak vanwege de noodzaak om vele factoren te overwegen, zoals de werkomgeving, of al dan niet redundantie is vereist, netwerkbeheer en niet-netwerkbeheer, toekomstig onderhoud en uitbreidbaarheid, enzovoort.
Industrieel Ethernet wordt geleidelijk gebruikt op verschillende gebieden, zoals elektriciteit, metallurgie, petrochemie, gemeentelijke en spoorvervoer vanwege de verschillende voordelen. Met name het marktaandeel van elektriciteit en spoorvervoer is meer dan 60% en deze twee velden bevinden zich momenteel in een periode van grote ontwikkeling en welvaart in China. De vraag naar industriële Ethernet-switches is zeer zeker. Geschat wordt dat de gemiddelde jaarlijkse marktcapaciteit van industriële Ethernet-switches in China tijdens de "12e Vijfjarenplan" -periode 3 miljard yuan is, wat 3 keer de marktomvang is van 1 miljard yuan in 2010.
De traditionele merken industriële schakelaars zijn alle buitenlandse fabrikanten. Nadat het binnenlandse merk de afgelopen jaren is gelanceerd, zijn er verschillende merken met de juiste sterkte, zoals Feiyi Communications, Sanwang en Haishu Technology. Binnenlands merk van industriële schakelbordproducten, het grootste voordeel zijn de hoge kostenprestaties. Dit is ook in overeenstemming met de marktvraag van de communicatie-industrie, dus met de toename van de vraag naar industriële schakelaars in het beveiligingswerk, zijn binnenlandse fabrikanten van industriële schakelaars gevoelig voor groei. Met de geavanceerde ontwikkeling van schakeltechnologie zal het binnenlandse merk van industriële Ethernet-schakelaars binnenkort de belangrijkste stroom van producten voor werkveiligheidstransmissie worden.
Na meer dan een decennium van ontwikkeling heeft Leitong Technology haar eigen ontwikkelingsrichting vastgesteld en haar eigen toonaangevende producten in de industrie gespeeld, van de eerste glasvezelzendontvanger tot de huidige reeks optische transmissieproducten, van de eerste idioot tot de huidige All intelligente producten, We volgen de voetsporen van de internationale IT-industrie voor China's IT-industrie heeft hard gewerkt, 13 jaar van teelt, met het verstrijken van de tijd, hebben de Haishun-mensen hun eigen doelen bepaald. Om een unieke bijdrage te leveren op het gebied van Ethernet-overdracht en toegang, blijven we bijdragen leveren aan de nationale informatie-industrie.

Een paar:Kenmerken van glasvezelzendontvanger Volgende:De belangrijke positie van industriële schakelaars in de industrie