De belangrijke positie van industriële schakelaars in de industrie

- Jul 12, 2019-

Industriële switch wordt ook industriële Ethernet-switch genoemd. Dit is de Ethernet-switchapparatuur die wordt gebruikt op het gebied van industriële besturing. Vanwege de aangenomen netwerkstandaard heeft het een goede openheid, brede toepassing, lage prijs en transparant en uniform TCP / IP-protocol. Ethernet is de belangrijkste communicatiestandaard geworden op het gebied van industriële besturing. Accurate. Industriële schakelaars verschillen sterk van commerciële producten en industriële schakelaars hebben veel praktische functies. Installatie en voeding zijn meer in overeenstemming met de vereisten van industriële locaties. Het is zeer noodzakelijk om dit type product te kiezen bij industriële gelegenheden.
De omgeving van de industriële site is slechter dan die van de gewone omgeving, althans in trillingen. Vochtigheid en temperatuur zijn slechter dan de gewone omgeving. Algemene schakelaars zijn niet ontworpen om allerlei situaties in de industriële omgeving te weerstaan. Gangbare schakelaars kunnen niet lang werken in deze ruwe omgeving. Ze zijn vaak gevoelig voor storingen, wat de onderhoudskosten verhoogt. Over het algemeen worden gebruikers in een industriële omgeving niet aanbevolen. Industriële beurzen, om de beurzen in deze ruwe omgeving te kunnen gebruiken, produceren schakelaars die zich aan deze omgeving kunnen aanpassen. Als de betrouwbaarheid van industriële uitwisselingen stroomuitval en poortonderbreking heeft, kunnen ze worden gealarmeerd door relaisuitgang, redundante dubbele DC-voedingsingang, actieve circuitbeveiliging, automatische overspanning en onderspanning. Road bescherming.
Er zijn slechts twee draden nodig tussen industriële schakelaars en camera's om netwerksignalen, audiosignalen, besturingssignalen en alarmsignalen van de camera's tegelijkertijd te verzenden en om de camera's tegelijkertijd van stroom te voorzien. U hoeft niet langer aan het netsnoer te trekken en transformatoren te installeren, zodat de bouwkosten worden bespaard op stroomkabels en transformatoren, als de camera volgens de camera wordt gefotografeerd. Een gemiddelde van 75 meter wordt berekend tussen de machine en de schakelaar. Een industriële schakelaar met vier poorten kan 300 meter stroomkabels en vier transformatoren besparen. Volgens de berekening van 1,5 yuan per meter hoogspanningsleidingen kan 450 yuan worden bespaard. Vier transformatoren kunnen 60 yuan per 15 yuan besparen.
Industriële schakelaars staan qua functie dichter bij industriële netwerkcommunicatie, zoals interconnectie met verschillende veldbus, redundantie van apparatuur en real-time van apparatuur, enz. Het prestatieverschil wordt voornamelijk weerspiegeld in de verschillende parameters die zich aanpassen aan de externe omgeving.


Een paar:De opkomst van het binnenlandse industriële uitwisselingsmerk beslaat de helft van de markt Volgende:Welkom bij onze stand op de NETCOM 2019 Brazilië-tentoonstelling!