Het verschil tussen industriële Ethernet-switches en algemene commerciële switches

- May 22, 2018-

Industriële schakelaars worden ook industriële Ethernet-switches genoemd. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van flexibele industriële toepassingen en biedt een kosteneffectieve industriële Ethernet-communicatieoplossing. De netwerkmethode richt zich meer op het ontwerp van de lus.


Industriële schakelaars bieden carrier-class prestaties en zijn bestand tegen zware bedrijfsomstandigheden. Met een uitgebreid assortiment en flexibele poortconfiguratie, kan het voldoen aan de behoeften van verschillende industriële gebieden. Het product neemt een breed temperatuurontwerp aan, het beschermingsniveau is niet lager dan IP30 en ondersteunt het standaard- en privéringnetwerkredundantieprotocol.


Gewone commerciële switches zijn veel slechter dan industriële switches op het gebied van prestaties en aanpassingsvermogen. Laten we de onderstaande specificaties analyseren.


Gereedschappen / grondstoffen

Industriële ethernetswitches, commerciële schakelaars, industriële schakelaars

Methode / stap

  1. Kijk naar het uiterlijk

Industriële schakelaars gebruiken oppervlakken of kreukels voor warmteafvoer, metalen behuizingen en hoge sterkte. De algemene commerciële schakelaar is

Plastic schaal, lage sterkte en de koelventilator van de schakelaar.

2. Gebruik van omgevingsmogelijkheden

Industriële bedrijfstemperatuur van de schakelaar is -40 ° C - +85 ° C, en aanpassing aan stof en vochtigheid, beschermingsklasse

IP40 of meer. Vanwege het brede scala aan toepassingen van industriële schakelaars is het geschikt voor installatie in verschillende omgevingen.

De bedrijfstemperatuur van de bedrijfsschakelaar is 0 ° C --- +50 ° C en er is geen aanpassing aan stof en vochtigheid, een slecht beschermingsniveau. Hoewel commerciële POE-switches ook kunnen worden geproduceerd, hebben ze geen POE-energiebeheerfuncties.
3. Levensduur

De levensduur van de industriële schakelaar is> 10 jaar. De levensduur van gewone commerciële switches is echter 3-5 jaar.

Waarom kijken naar de levensduur? Omdat het gerelateerd is aan het onderhoud van het project. Daarom moet in omgevingen zoals video-overdracht in netwerkbewakingsomgevingen zoals parken, kantoorgebouwen en parkeerterreinen, evenals datatransmissie in visuele intercom, toegangscontrole en andere scènes in gebouwen, high-definition videostreamoverdrachtomgevingen worden geselecteerde en industriële schakelaars moeten worden gebruikt. Op prestaties afgestemde schakelaars.

4. Andere referentie-indexen

Werkspanning: DC24V, DC110V, DC / AC220V zijn geschikt voor industriële schakelaars. Commerciële schakelaar moet werken onder AC220V.

Industriële schakelborden gebruiken de ringnetwerkmodus om de kosten van kabelgebruik en onderhoud te verlagen.


Een paar:SC Fibre Optic Hot Melt Connector Volgende:Hoe Fibre Optic Couplers werken