De voordelen en nadelen van industriële ethernet worden direct beïnvloed door de kwaliteit van de kabel

- Jul 12, 2017-

De voordelen van industriële Ethernet worden direct beïnvloed door de voor- en nadelen van de kabel. Naast het onderwerpen van hoge elektromagnetische storing (EMI), worden industriële omgevingen vaak beïnvloed door temperatuur, stof, vochtigheid en andere factoren die niet vaak voorkomen in de kantooromgeving of in het huis.

Verschillende kabels voor verschillende netwerken zouden moeten zijn gebaseerd op de noodzaak om hun eigen omgeving voor de kabel te kiezen, zoals 10MB van het netwerk, industriële Ethernet selecteer de vijf soorten kabels en 100MB netwerk met 5e klasse is beter. Kabel 6 kabel kan worden bereikt in het bereik van 55 meter 10GB netwerk, 100 meter binnen het bereik van 1GB netwerk. Als u in het bereik van 100 meter 10GB wilt bereiken, dan is de 6e klas beter geschikt.

Volgens de ANSI / TIA-1005 standaard weten we dat kabel 6 of een betere kabel aan de vereisten van de gast- of apparatuurverbinding in industriële omgeving voldoet. Bovendien is het effect van interferentie en externe EMI-geluid, categorie 6 kabel in vergelijking met categorie 5 kabel en 5e kabel veel sterker. Door de industriële Ethernet-industrie moet het ontwerp van industriële Ethernet-kabels de fysieke erosie van de kabel in de omgevingsomstandigheden kunnen weerstaan. Wanneer u de kabel installeert, zorgt de industriële Ethernet ervoor dat de RJ45-aansluiting en het stopcontact op het juiste niveau zijn. Meer effectief gebruik is het gebruik van draadloze stopcontact. Gebruik een voorafbereide patchkabel bij het aansluiten op korte afstanden en installeer de connector in de fabriek.


Een paar:Fiber Switch Rol en werkprincipe Volgende:Wat is de oorsprong van een vezelwisselaar?