Diverse voorkomende soorten Fiber Adapters

- Oct 31, 2017-

1, FC fiber adapter:

De externe versterking is het gebruik van metalen sets, bevestiging voor de schroef-sluiting. ««««FC type adapter, met behulp van het einde van de kont van de keramische pin. Dit soort adapter heeft de voordelen van eenvoudige structuur, de eenvoudige bediening en de eenvoudige vervaardiging, maar het gezicht van de einde vezel is gevoeliger voor stof, het is gemakkelijk te produceren van de reflectie van de Fresnel en het is moeilijk om de terugkeer verlies-prestaties te verbeteren. Later, het type verbindingslijn is verbeterd, het gebruik van het docking gezicht sferische gezicht (PC), terwijl de externe structuur niet veranderd is, waardoor het verlies inbrengen en retourneren verlies prestaties werd enorm verbeterd.

2, SC glasvezel adapter:

De shell is rechthoekig, het gebruik van de pin en koppeling mouw structuur grootte en FC typt precies hetzelfde. Pin die het einde van het gebruik van PC of APC-type slijpen methode; bevestiging van de methode is het gebruik van plug-en-pin type, zonder rotatie. Uitgerust met metalen shrapnel, makkelijk te verbergen van gebruik. Dergelijke stekkers zijn goedkoop, gemakkelijk te sluiten en te bedienen, kleine schommelingen in de Interventionele verliezen, hoge druksterkte, hoge montage dichtheid.

3, ST glasvezel adapter:

Voor de ingetoetst vergrendeling structuur, om ervoor te zorgen nauwkeurige uitlijning van de verbinding, met een sterke treksterkte, metalen sleutel positionering, verbeteren de herhaalbaarheid en de duurzaamheid van de adapter, het gebruik van precisie keramische of koperen mouw om ervoor te zorgen dat op lange termijn stabiliteit van de mechanische eigenschappen en de optische eigenschappen. Rechthoekige structuur, tikken klinken installatie makkelijk te gebruiken.

4, LC glasvezel adapter:

Het is gemaakt met een handige modulaire jack (RJ) vergrendeling mechanisme. De grootte van de insteeknokken en de mouwen gebruikt is klein, het verhogen van de dichtheid van de vezel optische connectoren in de vezel patch panel. Het gebruik van precisie keramische mouw, lange termijn stabiliteit van de mechanische en optische eigenschappen te garanderen.


Een paar:De eisen van de markt voor industriële Ethernet Switch producten Volgende:Verschillen in industriële Ethernet switches