Selecteer PoE-schakelaar Standaard

- Jul 11, 2019-

De PoE-schakelaar is een schakelaar die de stroomvoorziening van de netwerklijn ondersteunt. De PoE-schakelaar heeft niet alleen de transmissiefunctie van de algemene schakelaar, maar kan ook het apparaat aan de andere kant van stroom voorzien via de netwerklijn. Voor het hele netwerk kan het gebruik van PoE-schakelaars de bedrading verminderen, de systeemkosten verlagen en de betrouwbaarheid verhogen.
Selecteer de standaard bij het kiezen van de PoE-schakelaar, met de volgende voordelen:
L Het voedingseinde (PSE) en het vermogenontvangende einde (PD) kunnen de voedingsspanning dynamisch waarnemen en aanpassen; L Effectieve bescherming van het ontvangende uiteinde (meestal IPC) tegen elektrische schokken (andere aspecten zijn kortsluiting, overspanningsbeveiliging, enz.); L Intelligente detectieterminals ondersteunen PoE-schakelaars en leveren geen stroom bij toegang tot niet-PoE-schakelklemmen; Niet-standaard PoE-switches hebben meestal niet de bovenstaande beveiligingsmaatregelen om kosten te besparen, dus er zijn bepaalde beveiligingsrisico's.
2, geen nep-PoE-schakelaar
Het neppe PoE-schakelapparaat voegt eenvoudig de gelijkstroomvoeding in de netwerklijn via een PoE-schakelaaronderbreker. Het kan niet worden aangedreven door een standaard PoE-schakelaar, anders zal het apparaat branden. In technische toepassingen moeten we niet alleen de standaard PoE-schakelaar selecteren, maar ook de standaard PoE-schakelaarterminal.
De industriële schakelpoort ondersteunt een uitgangsvermogen van 15,4 W en 30 W, wat overeenkomt met de IEEE 802.3 AF-norm. Het levert de standaard PoE-eindapparatuur door middel van netwerkvoeding, waardoor extra bedrading van de voeding wordt geëlimineerd. Na onderzoek zijn PoE-switches die voldoen aan de IEEE 802.3 aT- en IEEE 802.3 AF-normen ontwikkeld en geïntroduceerd. Het uitgangsvermogen van de poort kan 25-30 W bereiken. Volgens de leek is de PoE-switch een switch die de stroomvoorziening van de netwerklijn ondersteunt. Het kan niet alleen de datatransmissiefunctie van de gewone switch realiseren, maar tegelijkertijd ook de netwerkterminal voeden.

image

SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO..LTD is een fabrikant van optische communicatieproducten na Huawei en ZTE. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt onafhankelijk optische communicatienetwerkproducten. Het bedrijf is gebaseerd op de ontwikkeling en productie van glasvezel naar huishouden (FTTH) en glasvezel naar desktop (FTTD), volledig optische toegangsnetwerkapparatuur en eindproducten. Jarenlang heeft het zich gericht op de transmissie- en toegangsproducten van Ethernet, en zijn verkoopnetwerk heeft zich verspreid over meer dan 30 provincies en steden in het hele land, evenals Zuidoost-Azië en Europa en de Verenigde Staten.

Een paar:2.5 GPON OLT / ONU blijft het belangrijkste product op de wereldwijde PON-markt in de komende drie jaar. Volgende:Wat is het verschil tussen een industriële schakelaar en een gewone schakelaar?