Beveiliging van zwarte technologie in de toekomst van films

- Jul 31, 2019-

Als het gaat om de surrealistische, hightech en intelligente scènes op kantoor in de films, is de eerste film die Xiaobian te binnen schiet IRON MAN. In de filmscènes, het lege scherm van hoofdrolspeler Donny thuis; de elektrische apparaten die het werk van het menselijk lichaam voelen en de lichten verlichten; de stappen die de voetstappen volgen; de verschillende machines die het menselijk lichaam volgt, creëren allemaal een hightech gevoel voor deze tijd! Als mensen erin worden ondergedompeld, denken ze dan ook aan onze toekomst - misschien 20 jaar, misschien 50 jaar, misschien honderden jaren later, is dit de norm van ons leven?

Op dit moment zijn echter veel technologieën in films in staat geweest om basisfuncties te bereiken door middel van bestaande intelligente technologieën, zoals technologie voor het detecteren van het menselijk lichaam, technologie voor het volgen van het menselijk lichaam, enz., En zijn dus blijven proberen te integreren met producten. Op dit moment, veel smart home, slimme beveiligingsmerk is begonnen met het geleidelijk introduceren van deze technologieën, om een intelligenter huis te bereiken, veilige leven gaat voortdurend vooruit.

01. Intelligente gateway: veel mensen weten niet wat de gateway is. In feite is de gateway een signaalrelaisstation. Je kunt het begrijpen als een router. Gateway is het mainframe van dit systeem, alle andere producten moeten worden verbonden met de gateway, waardoor signalen naar elk product worden verzonden om een koppeling te produceren; product alarm of abnormaliteit wordt ook verzameld via gateway, en verbonden met mobiele APP via WiFi of 4G-netwerk om reactie of prompt te maken.

Elk product kan met drie klikken worden verbonden met de gateway. Mobile APP kan automatisch de gateway en de verbonden producten bewaken om visueel beheer en bediening uit te voeren.

02. Draadloos rookdetectiealarm: Rookalarm is een product dat minder wordt gebruikt in het gezinsleven, maar de laatste twee jaar is de trend van dit product naar smart home heel duidelijk. De reden is dat 70% van de slachtoffers bij familiebranden te wijten zijn aan een gebrek aan vroege waarschuwing. Het rookdetectie-alarm heeft een zeer goede rol gespeeld bij vroege waarschuwing. In het tijdperk van meer en meer huishoudelijke apparaten, is vroegtijdige waarschuwing voor brand een belangrijk onderdeel van de preventie van gezinsrampen geworden en voldoet de draadloze rookmelder van Zixun hier goed aan. image

03. Draadloos alarm voor detectie van brandbaar gas: vergeleken met rookmelder is het aandeel van brandbaar gas dat woongebouwen binnenkomt relatief hoger. Stedelijke bewoners, vooral die in Noord-China, hebben een relatief hoge herkenning van gasalarmen.

04. Intelligente aansluiting: dit product is een kernproduct om de toekomstige technologie te realiseren. Door de bediening van een intelligent stopcontact kunnen andere niet-intelligente elektrische apparaten in huis naar believen worden bediend, zoals het licht inschakelen, kokend water, de tv op elk moment inschakelen ... Zolang je maar kunt bedenken , kunt u de stroom op elk gewenst moment in- en uitschakelen via een intelligent stopcontact.

05. Wireless Door Magnetism: Dit product is een intelligent product van het openen van inductiedeuren in het pak. Het is geïnstalleerd op de deuren en ramen. Het kan de actie van het openen van deuren en ramen detecteren en de rol spelen van anti-diefstal en vroege waarschuwing. Tegelijkertijd kan het product de toekomstige scène van wetenschap en technologie in de film realiseren door de koppeling van magnetisme van de draadloze deur, intelligente aansluiting, infraroodsensor en andere producten.

06. Human Infrared Detector: Dit product is een lange PIR, die de infraroodenergie van het menselijk lichaam detecteert en reflecteert. Dit product speelt een zeer belangrijke rol op het gebied van intelligente beveiliging. Het werkt samen met het gebruik van een draadloze deurmagneet en maakt zich geen zorgen over beveiliging tegen diefstal. Op het gebied van smart home, door de koppeling van infrarooddetectoren en slimme stopcontacten, kunnen veel briljante en magische effecten worden bereikt.

07.SOS-alarm: een eenvoudige en onbeleefde alarmknop, via de gateway om de mobiele telefoon te koppelen, zodra het alarm wordt weerspiegeld in de mobiele telefoon APP, thuis gestolen of een plotselinge lichamelijke conditie van ouderen, niet in staat om tijdig hulp te vragen of alarm maatregelen, dit product is zeer praktisch, druk op de alarmknop, het wordt weergegeven op de mobiele telefoon. Zodat het gezin de eerste keer kan reageren.

Q2. Stel je voor, door de interactie van deze intelligente beveiligingsproducten, hoe zal ons thuisleven worden?

Wanneer u na het werk het huis binnenkomt en de deur opent, reageert het draadloze deurmagnetisme, wordt de intelligente aansluiting aangesloten op stroom, wordt de tv automatisch geopend, wordt de lampbuis automatisch geopend en worden de pagina's van de boiler en de waterdispenser automatisch geopend . Wanneer u 's nachts naar het toilet gaat, kunt u het menselijk lichaam voelen via PIR en de intelligente aansluiting aansluiten. U kunt het licht overal inschakelen.

Samenvattend hoop ik dat we in het toekomstige productupgradeproces echt van slimme beveiliging een high-end product kunnen maken dat nodig is voor thuis!


Een paar:Voordelen van PON Volgende:Methode voor het verlengen van de levensduur van glasvezelkabel