Routers als schakelaars

- Aug 20, 2019-

Kom op, kom op, belangrijk nieuws! SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO., Ltd. leert u een kennispunt:


De router zelf integreert de functies van een schakelaar en kan de router als schakelaar gebruiken. De netwerkverbinding gebruikt geen WAN-poort op de router. De netwerklijn van de front-end router is verbonden met de LAN-poort van de router. De computer is ook verbonden met de LAN-poort. Router kan als schakelaar worden gebruikt.


Front-end router-LAN-poort-router-LAN-poort-computer


1. Wijzig het beheeradres van de router, ga niet naar het IP-adresconflict van de front-end router. De standaardbeheeradressen van onze routers zijn 192.168.1.1, dus bij het instellen moeten we de beheeradressen van routers wijzigen, geen conflict.


2. Schakel de DHCP-functie op de router uit en wijs IP-adressen toe door de front-end router. Anders krijgt de computer niet de juiste netwerkparameters, waardoor u geen toegang tot internet kunt krijgen.

image

Opgericht:


1. Sluit de computer aan op de LAN-poort van de slave-router en wijzig het IP-adres van de slave-router in een ander segmentadres zolang dit niet hetzelfde segment is als de hoofdrouter. De meeste routeradressen zijn bijvoorbeeld 192.168.1.1, we hoeven het adres alleen van één router te veranderen in 192.168.0.1.


2. Schakel de DHCP-functie van de router uit in de instellingen.


3. Verbind ten slotte het netwerk van de hoofdrouter met de LAN-poort van de slave-router (iemand kan dit doen). Merk op dat het geen WAN-poort kan zijn.


Met deze methode kunnen 6 computers tegelijkertijd worden verbonden! Specifieke gebruiksmethode, welkom op + 86-19925421817


Een paar:Kies een industriële schakelaar die bij u past Volgende:Overdrachtsafstand van optische terminals