Problemen die moeten worden opgemerkt tijdens het proces van optische vezel-fusie

- Jun 05, 2018-

Het probleem waar in het proces van lassen met optische vezels aandacht aan moet worden besteed? Met de popularisering en toepassing van optische vezels bij uitzending en televisiesignaaltransmissie, is het nationale kabeltelevisie-uitzendkabel transmissienetwerk steeds groter geworden, en biedt het een zeer superieure transmissieweg en platform voor analoge televisie, digitale televisie, informatie en communicatie, enz. , waardoor servicepubliek. Het breidt ook uit. Het is met name belangrijk om het glasvezelnetwerk te onderhouden en een ononderbroken en veilige overdracht van informatie te verzekeren. Vanwege het weer, de erectie en migratie, enz., Zijn er echter frequente gevallen van gebroken kabels en gebroken vezels en moet het laslassen van optische vezels tijdig worden uitgevoerd. Daarom is het noodzakelijk om een goede set optische vezel-fusiesplitsingsapparatuur en een groep professionele technici die bekwaam zijn in vezelfusiesplitsende technologie te hebben om goed werk te verrichten van netwerkoperaties.

Glasvezel smeltlassen, sterke technische, hoge vraag, zowel een zekere mate van technische vaardigheden, er zijn bepaalde technische regels, zorgvuldig te observeren bij het bedienen, zorgvuldige afweging, stap voor stap, gestandaardiseerde uitvoering, vooral in de face-voorbereiding, lassen, vezels en andere schakels, maar ook voorzichtig en nauwgezet in één keer, waardoor het lassen van optische vezels mooi en betrouwbaar is, maar ook voldoet aan de technische normen.

Voordat u de optische vezel voor de fusie voorbereidt, moet u eerst de nodige apparatuur, gereedschappen en benodigde materialen voor striptang, snijplotters, smeltlasmachines, krimpkousen, alcohol, enz. Bereiden, controleren of de voeding van het smeltlasapparaat voldoende is en of verschillende materialen beschikbaar zijn. Geheel, enz., En verwijder vervolgens de lengte van de buitenste omhulling van de optische vezel, staaldraad, enz. Die moet worden gelast om de overeenkomende optische vezel te vinden die moet worden gelast, en maak het eindvlak, de fusiefilter en de vier stappen van sorteren en kwaliteitsinspectie worden één voor één uitgevoerd.


Fiber Optic Adapter.jpg

Een paar:Industrial Ethernet Network Advantage Volgende:SC Fibre Optic Hot Melt Connector