Gewone netwerk PoE-switches zijn niet genoeg om verkeer te monitoren.

- Jul 10, 2019-

Met steeds meer hoge eisen aan videobeeldkwaliteit, een steeds grotere stroom van videotransmissie, een steeds complexere monitoring- en applicatieomgeving, neemt de beveiligingsmonitoring van de vereisten voor grote verkeersvideosignalen voor realtime, integriteit en vloeiendheid toe. In het licht van enorme high-definition videotransmissie en netwerkproblemen, roepen ingenieurs en integrators op: Gewone netwerk PoE-switches zijn volledig mislukt!
Traditionele schakelaars zijn ontwikkeld op basis van bruggen en behoren tot de tweede laag van OSI, het datalink-laagapparaat. Het adres op basis van het MAC-adres, selecteert routes door de stationstabel en de instelling en het onderhoud van de stationstabel wordt automatisch uitgevoerd door de schakelaar. De router behoort tot de derde laag van OSI, het netwerklaagapparaat, dat wordt geadresseerd volgens het IP-adres en wordt gegenereerd door het tabelrouteringsprotocol.
1. Lus: een algoritme wordt vastgesteld op basis van het leren van het uitwisselingsadres en de stationtabel. Tussen schakelaars zijn geen lussen toegestaan. Zodra een lus bestaat, moet het spanning tree-algoritme worden gestart om de poort te blokkeren waar de lus wordt gegenereerd. Het routeringsprotocol van de router heeft dit probleem niet. Er zijn meerdere paden tussen routers om de belasting te verdelen en de betrouwbaarheid te verbeteren.
2. Belastingconcentratie: er kan slechts één pad tussen schakelaars zijn, zodat informatie op één communicatieverbinding is geconcentreerd en niet dynamisch kan worden verdeeld om de belasting in evenwicht te brengen. Het routeringsprotocolalgoritme van de router kan dit voorkomen. Het OSPF-routeringsprotocolalgoritme kan niet alleen meerdere routes genereren, maar ook verschillende beste routes selecteren voor verschillende netwerktoepassingen.
3. Uitzendbesturing: schakelaars kunnen alleen het conflictdomein verkleinen, niet het uitzenddomein. Het gehele uitwisselingsnetwerk is een groot uitzenddomein en het uitzendbericht is verspreid over het gehele uitwisselingsnetwerk. De router kan het uitzenddomein isoleren en het uitzendbericht kan niet doorgaan met uitzenden via de router.
4. Subnetwerkafdeling: schakelaars kunnen alleen MAC-adressen herkennen. Het MAC-adres is een fysiek adres en gebruikt een platte adresstructuur, dus het moleculaire netwerk kan niet worden getekend volgens het MAC-adres. De router herkent het IP-adres. Het IP-adres wordt toegewezen door de netwerkbeheerder. Het is een logisch adres en het IP-adres heeft een hiërarchische structuur. Het is verdeeld in een netwerknummer en een hostnummer. Het kan gemakkelijk worden gebruikt om het moleculaire netwerk te verdelen. De hoofdfunctie van de router is verbinding maken. Verschillende netwerken.
5. Vertrouwelijkheidskwesties: hoewel de switch ook frames kan filteren op basis van het bron-MAC-adres, het doel-MAC-adres en andere frames, filtert de router het bericht echter op basis van het bron-IP-adres, het doel-IP-adres, het TCP-poortadres, enz. ., wat intuïtiever en handiger is.
6. Gemiddelde correlatie: als een bridge-apparaat kan de schakelaar ook de conversie tussen verschillende linklagen en fysieke lagen voltooien. Dit conversieproces is echter relatief complex en is niet geschikt voor ASIC-implementatie, wat onvermijdelijk de doorstuursnelheid van de schakelaar zal verminderen. Daarom schakelen schakelaars op dit moment hoofdzakelijk de netwerkverbinding van dezelfde of vergelijkbare fysieke media en koppelingsprotocollen uit en worden ze niet gebruikt om netwerken met zeer verschillende koppelingen tussen fysieke media en koppelingslaagprotocollen onderling te verbinden. De router is anders. Het wordt voornamelijk gebruikt voor interconnectie tussen verschillende netwerken, dus het kan netwerken verbinden met verschillende fysieke media, koppelingslaagprotocollen en netwerklaagprotocollen. Hoewel de router een voordeel heeft in functionaliteit, is deze duur en is de snelheid van het doorsturen van berichten laag.

SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. .. .. .. .. .. .. LTD werd opgericht in 2002. Na meer dan een decennium van ontwikkeling heeft het zijn eigen ontwikkelingsrichting vastgesteld en zijn eigen toonaangevende producten in de industrie gespeeld. Het bedrijf streeft naar een uitstekende productkwaliteit, handhaaft de klanttevredenheid en verbetert continu het innovatiebeleid. Houd u aan het degelijke en pragmatische managementconcept, terwijl u ernaar streeft een professioneel R & D-productieteam en verkooppersoneel op te bouwen; In het product apparatuur, ook een perfect detectiesysteem; 100% verouderingstest voor elk fabrieksproduct


Een paar:Gedetailleerde uitleg van veel voorkomende problemen van PoE-netwerkcamera Volgende:Verschillen tussen routers en schakelaars