Snelle ontwikkeling van optische communicatie

- Jun 21, 2019-

Op dit moment, overzeese grote datacenter bouw en binnenlandse communicatienetwerk expansie markt zwak, hebben wereldwijde toename van het verkeer nodig om groot datacenter grootschalige bouw te brengen. Samen met het einde van 40G tot 100G systeempromotie, moet de high-speed optische module met de samengestelde groeisnelheid van 45% worden gebracht. Tegelijkertijd wordt de wereld, met inbegrip van het vaste netwerk van China, het netwerk van grootstedelijke gebieden, onder invloed van het toegangsnetwerkverkeer geconfronteerd met de behoefte aan promotie en uitbreiding, en de winkelruimte is oneindig. Bovendien zal FTTH worden gepromoot van 1G naar 10G-tijdperk, zal het PON-netwerk worden gepromoot van 10G naar 25G en zullen veel high-speed optische modulebehoeften worden verplaatst.

 

Het bedrijf heeft een volledig assortiment klaar om te genieten van high-speed optische modules die nodig zijn om winsttechnologie weer te geven, heeft bedrijf 10G / 40G ervaren en begint nu aan de ontwikkeling van 200G / 400G optische module, 10G EPON / GPON draadloos, 25G / 50G / 100G-goederen hebben opslagcapaciteit; bij de aankoop, is van plan om fondsen te vragen niet meer dan 500 miljoen yuan, gebruikt voor optische module ontwikkeling en productielijn bouwproject optische module, automatisch productielijn wederopbouwproject, 3 jaar na de voltooiing van de productiecapaciteit zal ongeveer 2,5 keer de huidige bereiken stroomafwaartse bestellingen moeten volledig worden voldaan.

 

Optimistisch over het bedrijf in de optische communicatie-industrie promotie in de lange tijd om de eerste keer uit te voeren, tot "overgewicht" rating van management, technologie, markt, merk in de binnenlandse en internationale heeft een sterk concurrentievermogen, wordt verwacht in de optische communicatie-industrie om ten volle genieten van de winst in de stroom van technologie.

Een paar:Leitong Science and Technology leert u hoe u de voor- en nadelen van de netwerklijn kunt onderscheiden Volgende:Kies een industriële schakelaar die bij u past