Volgende generatie intelligente netwerk technologische Trends

- Feb 13, 2017-

Hoe de ontwikkeling van toekomstige intelligent netwerk, werd het genereren van nieuwe bedrijven en nieuwe bedrijven die opereren model, de focus van de aandacht. Toekomstige ontwikkeling van intelligent netwerk in de volgende richtingen: combinatie van intelligent netwerk en service systeem, IN-Internet communicatie, next generation networks (NGN), intelligent netwerk en intelligent netwerk voor derde generatie mobiele communicatie, intelligente netwerken van de volgende generatie.

Combinatie van intelligent netwerk en service systeem

Zogenaamde Locatiegebaseerde services, geen Internet of draadloos netwerk ruimtelijke informatie dienstverlening aan eindgebruikers. Huidige onderzoek richt zich op draadloze/mobiele locatie diensten locatie, locatie verzorgt voor mobiele telefoongebruikers. Met intelligent netwerk manier bereikt locatie service van voordelen is: met behulp van intelligente netwerk van bedrijfsplatform, volwassen kunnen snel gegenereerd diverse locatie bedrijf; is gelegen in telecommunicatienetwerk binnen, gemakkelijk onderhoud, beveiliging hoog; ondersteuning van verschillende gebruikersinterface (stem, en SMS, WAP en); entiteit Zhijian netwerk met behulp van de standaard interface (WIN en CAMEL); ondersteunt verschillende positionering-technologie (CellID, en E-OTD, A-GPS en TOA); verschillende gebaseerd netwerk (GSM en CDMA) ondersteunen.

IN-Internet Exchange

Van het toepassingsgebied, hoofdzakelijk gebruikt in de PSTN, ISDN, intelligent netwerk van PLMN en andere circuitgeschakeld netwerk, en niet met IP-gebaseerde netwerken zoals het Internet. In de afgelopen jaren is de snelle ontwikkeling van Internet, ongeacht de grootte van het netwerk of het aantal gebruikers van een ongekende groei. Dus, hoe intelligent netwerk en Internet Exchange-services, het creëren van nieuwe telecom-bedrijf te geven wordt het middelpunt van aandacht. Vanaf 1997, ITU-t, IETF, ETSI, begon ISO te studeren intelligentie netwerk en technische aspecten van internetcommunicatie. ITU-T INÈS-4 documenten ingediend ter ondersteuning van IP-netwerk structurele model van verbeterde functionaliteit, dit model kan de huidige PSTN en IP-netwerken voor de uitwisseling van alle zaken ondersteunen. IETF werkgroepen opzetten van een PINT en geesten, PSTN is gespecialiseerd in Internet business en internetdomein is geactiveerd vanuit de PSTN-kant van het bedrijf.

IN-Internet momenteel beschikbaar is voor het bereiken van "interworking" diensten omvatten: Web-based beheer zakelijke, met inbegrip van Internet800, zoals business management en VPN-service management bedrijf; PINT/geesten bedrijf, met inbegrip van klik op de inbel-business, klikt u op verzenden een faxservice, berichtdienst, stem accessible inhoud business enz.; IP telefoon diensten met toegevoegde waarde, zoals In de ontwikkelde ternet800.


Een paar:No Volgende:Communicatie terminologie en communicatiestandaarden