Netware Orbi gedistribueerd routingsysteem: tien jaar geleden, versierd zonder netwerklijnen, 10 jaar later, geen behoefte

- Aug 24, 2019-

Als woondecoratie in het internettijdperk verlaten veel mensen telefoonlijnen en kabel-tv bij het bedraden, omdat een netwerklijn + WiFi alles kan. Veel kleine partners worden echter vaak geconfronteerd met dergelijke schaamte, oude villa's, oude duplexwoningen of zelfgebouwde huizen reserveerden geen netwerklijnen ten tijde van de oorspronkelijke decoratie, terwijl gewone draadloze routers geconfronteerd worden met meerdere verdiepingen en grootschalige huishoudens lijken uitgerekt te zijn.


In feite is verlegenheid niet alleen dit punt, zelfs als je de netwerklijn hebt gereserveerd, maar ook draadloze routers boven of in andere kamers hebt geplaatst, de werkelijke ervaring is veel minder perfect dan gedacht, je zult merken dat wanneer je je binnen de 'bol verplaatst van invloed "van twee routersignalen, is het onmogelijk om automatisch roaming te bereiken. Zelfs als u naar boven gaat, kan uw mobiele telefoon geen verbinding maken met internet met het zwakke signaal naar beneden, dus u kunt WiFi alleen handmatig schakelen.


De perfecte wifi-dekking van huishoudens met meerdere verdiepingen en grootschalige is niet direct gerelateerd aan de reservering van netwerklijnen. U hoeft dus geen rekening te houden met het probleem van late bedrading, noch met de aanschaf van zogenaamde draadloze routers op villa-niveau. Het enige dat u nodig hebt is een Orbi gedistribueerd WiFi-routeringssysteem voor netwerkcomponenten. Orbi RBK20 (Series 2) Gedistribueerd routingsysteem

Het gedistribueerde WiFi-routingsysteem op basis van Mesh-architectuur is een revolutionaire technologie voor WiFi-dekking. Als een model van gedistribueerd routingsysteem, zijn producten uit de Orbi-serie compleet, inclusief RBK202-serie, RBK30 3-serie, RBK40 4-serie en RBK50 / RBK53 5-serie producten voor huishoudelijk gebruik, en Orbi Pro 6-serie voor zakelijke gebruikers, waardoor gebruikers een flexibele keuze hebben van dekking en prijs. Orbi RBK20, die tot Serie 2 behoort, biedt zeer kosteneffectieve oplossingen voor gebruikers van platte, dubbele en kleine villa's.

Orbi RBK20 neemt de kenmerken over van "zero routing" van gedistribueerd routing-systeem en de installatiemodus van "waar signaal niet goed is om waar te plaatsen". Met behulp van de Chrysanthemum Chain-technologie van Wireless Mesh kan de uitbreidbaarheid van het WiFi-netwerk worden uitgebreid en kan de dode hoek van WiFi-dekking fundamenteel worden geëlimineerd. Bovendien is de systeemconfiguratie eenvoudig en kan de "one key pairing" tussen ontologieroutering en gefragmenteerde routering worden bereikt zonder professionele netwerkkennis.

image

Orbi RBK20 is ontworpen met drie-band WiFi. De communicatie tussen de systemen dient ter ondersteuning van de exclusieve 5GHz-band van MU-MIMO-technologie, die de transmissiebandbreedte van het systeem aanzienlijk verbetert. Zelfs boven kan het high-definition video bekijken en online netwerkspellen spelen. Een enkele draadloze SSID beneden en beneden mobiele telefoon kan automatisch overschakelen naar een apparaat met een sterk signaal, waardoor perfecte intelligentie wordt bereikt. De mogelijkheid om te zwerven verbetert de gebruikerservaring enorm.

Met het toenemende aantal slimme mobiele terminals in huis, heeft het door Orbi gedistribueerde routingsysteem een sprong voorwaarts gemaakt van bruikbaar en nuttig in de wifi-dekking van grote huishoudens en meerdere verdiepingen. Daarom is het, zelfs als er tien jaar geleden geen netwerkbedrading was, na tien jaar niet nodig.


Een paar:Industriële niveauschakelaars zijn veeleisender dan normale schakelaars Volgende:Voordelen van PON