Hoe Fiber Media Converter in uw netwerk te gebruiken?

- Jun 21, 2019-

Glasvezelconverters spelen een belangrijke rol in de hedendaagse multi-protocol, gemengde media netwerken. Glasvezelconverters bieden handige flexibiliteit voor uw netwerkontwerp, waardoor uw netwerk compatibel is met koper en glasvezel. De oplossingen voor glasvezelomzetter zijn dus aanzienlijk zuiniger.

 

1. Twee soorten poorten van fiber media converter

Een vezelmediaconvertor wordt gebruikt om koperen UTP-ethernetbekabeling uit te breiden tot afstanden boven de 100 m max voor UTP, door de signalen om te zetten in glasvezelbekabeling. Mediaconverters hebben twee soorten poorten. Een voor koper en de andere voor vezels. In termen van vezelpoorten zijn er twee soorten. Een voor optische transceivers (SFP, XFP, enz.), De andere voor glasvezelkabelparen (SC, ST, enz.). De koperen poorten zijn allemaal ontworpen voor RJ45.

 

2. hoe gebruik je fiber media converter in je netwerk?

Omdat glasvezelomzetter wordt gebruikt om glasvezel om te zetten tussen koper, gebruiken we meestal in één scène voor toepassing van glasvezelomzetter glasvezelomzetter om een koperen apparaat en een vezelapparaat aan te sluiten. Zoals de onderstaande schets show.


working

 

3.ETU-link fiber media converter oplossingen

Wij leveren verschillende glasvezelconverters, waaronder single-mode en multimode glasvezel, voor ethernet, snel ethernet, gigabit en 10G ethernet.

Een paar:Methode voor het verlengen van de levensduur van glasvezelkabel Volgende:Welke mobiele telefoon wordt ondersteund door de 5G-router