De eisen van de markt voor industriële Ethernet Switch producten

- Oct 25, 2017-

Automatisering is de huidige trend van wereldwijde industriële industriële ontwikkeling, een reeks van geautomatiseerde apparatuur industrie markt groeit snel. Een volledig geautomatiseerde productielijn omvat PLC, systeem controlesoftware, industriële robots, enz., en deze componenten zijn vereist om verbinding te industriële Ethernet, vormen een uniforme hele. Industriële Ethernet is een efficiënte local area network, is een belangrijk onderdeel van de moderne industriële automatisering productiesysteem, of het nu om de overdracht van de gegevens van de sensor, of controle van productie-apparatuur, enz., waarvoor Ethernet naar een fundamentele formulierbesturingselement netwerk. Dit is ook een van de belangrijke redenen waarom industriële Ethernet toepassingen worden steeds meer en meer gebruikte in geautomatiseerde productie.

In de afgelopen jaren, de ontwikkeling van de netwerktechnologie en industriële controleveld van netwerk prestatie-eisen worden steeds hoger en hoger, Ethernet is geleidelijk aan het invoeren van het gebied van industriële controle, de vorming van nieuwe Ethernet-control netwerk technologie. Daarom, industriële Ethernet communicatie-eisen hebben voldoende hoge real-time, hoge betrouwbaarheid, anti-jamming, anti-netwerk storing, anti-onderscheppen, anti-vervalsing prestaties, om kwalitatief hoogwaardige control datacommunicatie.

In vergelijking met de gewone Ethernet, industriële Ethernet nodig om op te lossen de open, real-time, synchronisatie, betrouwbaarheid, anti-jamming en veiligheid en vele andere aspecten van het probleem, die verschilt van de algemene industriële automatisering-leveranciers voor industriële gebruikers brengen meer waarde aan de plaats. Traditionele Ethernet is niet bedoeld voor industriële toepassingen en heeft geen rekening gehouden met de behoeften van het aanpassingsvermogen van industriële site omgevingen. Industriële machines, klimaat, stof en andere voorwaarden zijn zeer slecht, zodat de apparatuur van de industriële betrouwbaarheid van de hogere eisen, in sommige zeer riskante gebieden van de toepassing zelfs uiterst hard.

Om op te lossen het probleem van de industriële toepassingen, is het netwerk ook stabiel onder extreme omstandigheden, de invoering van spoor-type hub, schakelaar voor industrieproducten Ethernet, geïnstalleerd op de standaard DIN-rail, en redundante voeding kan. Industriële schakelaar producten hebben de volgende kenmerken:

1, redundante Voedingsingang, om te voorkomen dat een enkele stroomstoring

2, de ringtopologie, redundante paden bieden

3, ingebouwde hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid van de onderdelen, zodat een lange gemiddelde tijd tussen storingen

4, kan worden toegepast op ultra standaard temperatuur staat, zoals-40 ℃ ~ 75 ℃

5, duurzame behuizing en goede temperatuurbestendigheid

6, om te voldoen aan industriële normen (CE \ FCC \ UL, etc.), terwijl de impact, drop en schok en andere strenge testprocedures.


Een paar:Industriële Ethernet Switch Technology is ontwikkeld in een trend Volgende:Diverse voorkomende soorten Fiber Adapters