Leitong Science and Technology leert u hoe u de voor- en nadelen van de netwerklijn kunt onderscheiden

- Jun 25, 2019-

Hoe u de voordelen en nadelen van de netwerklijn kunt onderscheiden bij het bedraden 1. De snelheid van de netwerklijn testen

Het testen van de transmissiesnelheid van het netwerk is de meest effectieve manier om de kwaliteit van het netwerk te identificeren. Om dichter bij de werkelijke omgeving te zijn en de externe interferentie te verminderen, stelt de auteur voor om de directe verbindingsmethode met twee machines te gebruiken.

Probeer tegelijkertijd om de nauwkeurigheid van de test te waarborgen de netwerkkaart van het merk met een goede kwaliteit te gebruiken om ervoor te zorgen dat de hardwareknelpunten niet optreden tijdens de test; zorg er tegelijkertijd voor dat het computersysteem schoon, schoon en snel is, anders zal de snelheid van de computer zelf de transmissiesnelheid van het netwerk beïnvloeden.

Probeer bovendien bij het aansluiten van de draad de kristallen kop van goede kwaliteit te gebruiken en zorg ervoor dat de draadkop gestandaardiseerd is. Alleen op deze manier kan de invloed van externe factoren op de transmissiesnelheid van de draad worden geminimaliseerd.

image

2. Controleer de flexibiliteit van de draad

Draad van goede kwaliteit is ontworpen met het gemak van bedrading in gedachten. Het is zo flexibel mogelijk. Hoe flexibel het ook is, het is erg handig om te buigen en het is niet gemakkelijk om gebroken te worden. Op dit moment hebben veel profiteurs in de markt om hoge verkoopwinsten te behalen andere goedkope metalen componenten toegevoegd aan het oorspronkelijke zuivere koperkwaliteitsnetwerk, zodat de kosten van het netwerk worden verlaagd, maar de kwaliteit en prestaties van het netwerk zelf zijn heel anders, het fenomeen is dat de kwaliteit van de netwerkkabel niet langer zo zacht is, en de transmissiesnelheid van de netwerkkabel sterk wordt verminderd.

Als de draad tijdens het bedradingsproces herhaaldelijk wordt gebogen, kan de koperen kabel in de draad worden gebroken. Natuurlijk, als u vindt dat de draad te zacht is, moet u er ook op letten dat het nagemaakte en inferieure producten kunnen zijn.

3. Testen van de brandbaarheid van draad

Over het algemeen moeten de materialen waaruit de draad bestaat anti-verbranding zijn, anders zal het verlies zwaar zijn als er brand of zo is. Daarom moeten we bij het kiezen van de draad de ontvlambaarheid van de buitenhuid van de draad controleren om het ware van het valse te onderscheiden. In de specifieke test kunt u eerst een schaar gebruiken om de lengte van ongeveer 2 centimeter van de buitenhuid van de draad te knippen en vervolgens een aansteker gebruiken om tegen de buitenhuid te branden, de buitenhuid van de echte draad zal geleidelijk worden gesmolten en vervormd onder de barbecue van vuurwerk, maar de buitenhuid zal zich zeker niet verbranden;

Als we vaststellen dat de buitenkant van het netwerk de brandtest niet kan weerstaan, en deze op een bepaald moment zal opbranden, hoe hoog de transmissiesnelheid van het netwerk ook de keuze moet maken. Een dergelijk netwerk is immers zeer onveilig in het bedradingsproject en het gebruik ervan zal veel veiligheidsrisico's met zich meebrengen.

De auteur vond ooit een sectie echte en nep- en inferieure maasdraden en stak ze tegelijkertijd aan met een aansteker. Het bleek dat na 6 seconden de echte gaasdraden alleen witte rook uitzonden en geleidelijk in de loop van de tijd smolten en vervormden, terwijl de nep- en inferieure gaasdraden gemakkelijk in minder dan 2 seconden werden ontstoken, vergezeld van een groot aantal zwarte rook.

4. Testen van de temperatuurbestendigheid van de draad

In de bedradingstechniek zijn er vrij hoge eisen aan de draad om de verandering van externe temperatuur te weerstaan, om nog maar te zwijgen van omgevingsveranderingen, ten minste de draad kan niet worden verzacht of bevroren in een omgeving met hoge of lage temperatuur. Om ervoor te zorgen dat de prestaties van de draad niet worden beïnvloed in een omgeving met een hoge temperatuur, kan het huidmateriaal dat wordt gebruikt in de echte draad de test van hoge temperaturen tot 50 graden weerstaan, zonder het fenomeen van verzachting of vervorming van de draad. Als een klein deel van de buitenhuid van de draad wordt onderschept en gedurende een bepaalde tijd naast de kachel wordt geplaatst en blijkt dat de buitenhuid zachter is dan de normale buitenhuid, dan mag de kwaliteit van de draad niet zijn moeilijk.

Bij de daadwerkelijke selectie van netwerklijnen, soms gebrek aan testomgeving of -omstandigheden, kan de bovenstaande methode niet doorstaan om de kwaliteit van het netwerk of de materialen te testen, we kunnen ook het logo op de buitenste laag van de netwerklijn observeren om de authenticiteit van de netwerklijn.

Normaal gesproken heeft de netwerkhuid van het normale merk de categorie-identificatie van het netwerk en het handelsmerk van de fabrikant. Het CAT5-logo betekent bijvoorbeeld dat het netwerk een lijn van vijf klassen is en het CAT6-logo betekent dat het netwerk een lijn van zes klassen is. Als de buitenste schil van het netwerk geen logo heeft, moeten we waakzaam zijn en proberen voorwaarden te creëren om het netwerk te testen en te identificeren volgens de bovenstaande methoden.

5. Test de wikkelafstand van de draad

Het is bekend dat gewone getwiste paren zijn verbonden door vier groepen met elkaar verweven draden. De zogenaamde wikkelafstand van draad is eigenlijk de lengte van de draadknoop. Gewoonlijk gebruiken mensen wikkelafstand om de mate van dichtheid van elk paar draden weer te geven die elkaar opwinden. Om de mate van overspraak tussen elk paar draden te minimaliseren, worden de paren draden vaak tegen de klok in strak om elkaar gewonden en moet de wikkelafstand van elk paar draden niet hetzelfde zijn.

Om echter productielinks en proceskosten te verminderen, draaien veel profiteurs vaak vier paar draden volgens dezelfde wikkelafstand. Zelfs veel inferieure maasdraden hebben een wikkelafstand van wel enkele centimeters, wat de overspraak tussen paren draden aanzienlijk verhoogt en de prestaties van maasdraden ernstig beïnvloedt.

6. Testen van de rekbaarheid van de opperhuid

Gezien het feit dat de bedrading vaak moet worden gebogen, hebben veel reguliere fabrikanten bij de productie van bedrading een bepaalde mate van rekbaarheid op de huid, om ervoor te zorgen dat de draad in de buiging niet wordt beschadigd. Daarom merken we dat wanneer we met beide handen aan de normale draad trekken, de huid rekbaar is. Als de buitenhuid van de draad met geweld wordt afgetrokken, of als er barsten in de buitenhuid zijn onder invloed van externe kracht, toont dit aan dat de kwaliteit van de draad niet goed is.

image

Kortom, naast de professionele kennis van ingenieurs zelf, is het ook van cruciaal belang voor een zorgvuldige screening bij de aankoop van het netwerk.


Een paar:Welke mobiele telefoon wordt ondersteund door de 5G-router Volgende:Snelle ontwikkeling van optische communicatie