Is de Fiber Adapter en Fiber Coupler hetzelfde?

- Oct 31, 2017-

Het probleem voor veel mensen, we moeten zeggen dat dit dezelfde naam van het product alleen is. Zij niet alleen een mix van deze twee producten, en zelfs opgenomen in de vezel aansluiting heet een ding. Fiber adapter moet worden gezegd dat de Chinese taal een sterke capaciteit heeft te onderscheiden, deze situatie zelden treedt op, maar nu het land nu echt heet gemengd. Dat vandaag komen tot een goed onderscheid tussen vezel optische adapter en fiber coupler deze twee dingen, ik hoop om te zien dit artikel zal niet langer worden genoemd de twee dingen gemengd.

Fiber optic adapter (ook bekend als de flens), glasvezel adapter is de connector van de optische vezel de onderdelen, maar ook een interface verbinden met fiber en apparatuur. Serie producten omvatten: F C. SC. ST. LC. MTRJ. Op grote schaal gebruikt in optische patch panel (ODF). Optische vezel communicatieapparatuur. Superieure prestaties, stabiel en betrouwbaar. De vezel-adapter heeft de volgende typen: FC / PC / FCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC Conn ector. Volgens het werk is verdeeld in twee simplex, half-duplex. Simplex communicatie betekent dat op elk gewenst moment tijdens het communicatieproces, de informatie kan alleen worden overgedragen van de ene partij A naar een andere B, zoals radiostations, BP machines, televisie, enzovoort. Simplex werk wordt nu zelden gebruikt. Half-duplex, dat wil zeggen half duplex communicatie, fiber adapter verwijst naar elk moment in het communicatieproces, de informatie kan worden overgedragen van A naar B, maar ook door B pass A, maar slechts door een richting van overdracht bestaat.

Fiber coupler, ook bekend als een disparulator, is een optisch signaal uit een optische vezel in een aantal onderdelen in de optische vezel, behorend tot het gebied van optische passieve componenten, in de telecommunicatienetwerk, kabeltelevisienetwerk, gebruiker circuit systeem, het regionale netwerk zal worden toegepast in het geval van gebruik van fiber optic connector, het maximum aantal passieve componenten wordt gebruikt. Fiber adapter de fiber coupler kan worden onderverdeeld in standaard koppelaars (dubbel branch, eenheid 1 × 2, dwz, het optische signaal is onderverdeeld in twee power), ster / tree koppelstuk en golflengte multiplexer (WDM, als de golflengte hoge dichtheid (Fuse), micro-optica is (Micro Optica), optische waveguide (golfgeleider) drie, terwijl de sinteren methode voor de productie van de meerderheid (ongeveer 90), de productiemethode is een sinteren %).

Sinteren methode van de productiemethode is de twee vezels samensmelten en smelten samen, zodat de kern samen, zodat het licht effect van de koppeling, fiber adapter en één van de belangrijkste productie-installaties de smeltende machine, maar ook één van is de belangrijke stappen, moeten hoewel belangrijke stappen deel van de gieterij van de machine, maar na het sinteren zijn kunnen, nog steeds werken om op te sporen van het pakket.

Uit de bovenstaande beschrijving, fiber optic adapter en fiber is coupler een groot verschil. Ze zijn samen in de lichte link gebruikt. Dus moeten we niet zitten kundig voor mix van deze twee producten samen.


Een paar:Fiber-Switch grote samenvatting Volgende:Of de Ethernet-Switch en de Router gemeen hebben