Industriële schakelaars worden op grotere schaal gebruikt in de beveiliging

- Jul 13, 2019-

Als een speciaal type netwerkschakelproducten zijn industriële schakelaars snel populair geworden op het gebied van beveiliging en het aantal toepassingen groeit explosief. Tegenwoordig worden in de industrie speciale industriële schakelaars meestal gebruikt om verschillende prioriteitsniveaus van Ethernet-frames te definiëren, zodat de gewenste informatie op de hoogste snelheid kan worden verzonden. Hierover gesproken, merk op dat er een nieuwe technische term, industriële schakelaar, is ontstaan.
Industriële schakelaars hebben niet alleen een duurzaam ontwerp voor gebruik in zware industriële omgevingen, maar hebben ook veel nuttige beheer- en bewakingsfuncties.
Industriële schakelproducten hebben de volgende kenmerken:
1. Redundante voedingsingang, voorkomt een stroomuitval
2. Ringtopologie, die overbodige paden biedt
3. Bouw onderdelen van hoge kwaliteit en met hoge betrouwbaarheid in om een lange gemiddelde probleemloze tijd te garanderen
4. Het kan worden toegepast op superstandaard temperatuuromstandigheden, zoals - 40 ~ 75 ~
5. Sterke en duurzame shell en goede temperatuurbestendigheid
6. Naleving van industriële specificaties (CE FCC UL, etc.) en slagen voor strenge tests zoals impact, vallen en schokken.
De toepassing van deze beveiligingstechnologieën zal grote problemen ondervinden in realtime en kosten. Momenteel is de toepassing en het ontwerp van industrieel Ethernet voornamelijk gebaseerd op engineering en ervaring. De datatransmissie tussen het besturingssysteem en het werkstation, het werkstation van het optimalisatiesysteem, het geavanceerde werkstation en de databaseserver vormen het belangrijkste deel van het netwerk. De netwerkbelasting is stabiel en periodiek.


image


SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO., LTD. Na meer dan tien jaar van ontwikkeling, van de eerste optische transceiver tot een reeks optische transmissieproducten, waaronder PoE-schakelaar, industriële schakelaar, EPON-systeem, optische-vezelschakelaar en industriële geleidingsschakelaar, apparatuur voor optische vezeloverdracht. Producten zijn overal in het land, in de openbare veiligheid, radio en televisie, telecommunicatie, bankwezen, onroerend goed, energie en energie, spoorvervoer, snelweg, brug, tunnel, luchthaven en andere netwerksystemen zijn op grote schaal gebruikt. En vertrouwen op een sterke technische sterkte, stabiele productprestaties, goede service na verkoop en volwassen systeemoplossingen worden alom erkend door de markt.


Een paar:Wat is het verschil tussen een industriële schakelaar en een gewone schakelaar? Volgende:SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD Schakelkarakteristieken