Industriële niveauschakelaars zijn veilig in gebruik

- Jul 18, 2019-

Industriële Ethernet-switches en commerciële switches zijn in principe hetzelfde in gegevensuitwisselingsfuncties, maar in het ontwerp en de selectie van componenten kunnen de sterkte en toepasbaarheid van producten beter voldoen aan de behoeften van industriële sites. Bovendien is het ook flexibeler dan commerciële schakelaars op het gebied van module-uitbreiding: er zijn verschillende optische en elektrische poorten beschikbaar voor selectie.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. De LTDPoE-schakelaar wordt gebruikt voor vele grote projecten, zoals het nu populaire Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge monitoringproject, evenals vele andere projecten zoals energie, kleine en middelgrote ondernemingen, supermarkten, en bewaking opslaan.
Industriële Ethernet-switches worden toegepast op Ethernet-switches op het gebied van industriële besturing. Om te voldoen aan de vereisten van industriële besturing, zoals realtime, moet industrieel Ethernet technische problemen oplossen, zoals realtime communicatie, netwerkbeveiliging, essentiële veiligheid en technologie ter voorkoming van explosie en enkele maatregelen nemen die geschikt zijn voor de industriële omgeving, zoals waterdicht, anti-vibratie enzovoort.
Industriële schakelaars hebben de kenmerken van telecommunicatieniveauprestaties om zware omstandigheden te weerstaan. Schakelaars op industrieel niveau kunnen voldoen aan de behoeften van een flexibele poortconfiguratie en kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende industriële velden. Industriële schakelaars gebruiken luchtaansluitingen om te voorkomen dat apparatuur valt. Industriële niveauschakelaars zijn ontworpen met een brede temperatuur, beschermingsniveau niet minder dan IP30, ondersteuningsstandaarden en private lusredundantieprotocollen. De netwerkstandaarden die worden gebruikt door industriële switches zijn open, worden veel gebruikt en zijn niet duur. Het TCP / IP-protocol wordt transparant en uniform gebruikt.


image

SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD industriële niveauschakelaar serie schakelaars zijn modellen van industriële niveauschakelaars. Qua ontwerp volgt het ontwerp op industrieniveau en bereikt de hardwareselectie de internationale standaard. In ruwe omgevingen kan de apparatuur ook stabiel en betrouwbaar werken. Via een verscheidenheid aan interne beveiligingsmechanismen kunnen virustransmissie en netwerkverkeeraanvallen effectief worden voorkomen en beheerst, kunnen illegale gebruikers het netwerk beheren.

Een paar:Hoe de juiste netwerklijn te kiezen Volgende:Wat zijn de voordelen van het energiebesparende mechanisme in het voedingssysteem van Ethernet?