Industriële niveauschakelaars zijn veeleisender dan normale schakelaars

- Jul 05, 2019-

Industriële schakelaars zijn een klein stukje automatisering, een smal gebied waar maar weinig fabrikanten zich tien jaar geleden op hadden gericht. Met de geleidelijke volwassenheid van automatisering en de opkomst van Dali-gebruik van industrieel Ethernet en de oprichting van grootschalige industriële besturingsnetwerken, verschillen industriële schakelaars enigszins van gewone schakelaars en worden industriële schakelaars gepland en gebruikt in componenten. Op, zijn sterkte en toepasbaarheid voldoen aan de behoeften van de industriële site.
De industriële niveauschakelaarproducten worden voornamelijk gebruikt om de impact van videotransmissie Caden en een complexe buitenomgeving en temperatuur en vochtigheid aan te pakken. Als het productontwerp een grote capaciteitsbandbreedte en cache mist, zal het zeker een transmissieframefout veroorzaken. In de computerruimte wordt traditionele digitale apparatuur gebruikt. De barre buitenomgeving veroorzaakt grote interferentie met de apparatuur. De brede kenmerken voor bliksembeveiliging bij hoge temperaturen en 5% -95% werkvochtigheid van de speciale industriële niveauschakelaars zorgen ervoor dat de communicatieprestaties buiten niet zoveel mogelijk worden beïnvloed.
Industriële Ethernet-switches staan dichter bij industriële netwerkcommunicatie. De interconnectie van verschillende veldbussen, redundantie van apparatuur en realtime apparatuurvereisten worden bijvoorbeeld voornamelijk weerspiegeld in de verschillende parameters die van toepassing zijn op de externe omgeving. Naast de bijzonder zware omgeving is de industriële omgeving niet hetzelfde. Het vereist ook EMI elektromagnetische compatibiliteit, temperatuur, natte vulling, stofbescherming, enz., Vooral de impact van temperatuur op industriële netwerkapparatuur is het meest uitgebreid.
Schakelaars van industriële kwaliteit worden meestal gebruikt in industriële productie. Ze hebben meestal een verscheidenheid aan uiterlijk- en installatievormen. Volgens verschillende toepassingen vereisen ze waterdichte, stofdichte, aardbevingsbestendige en anti-elektromagnetische interferentie. Natuurlijk zijn de betrouwbaarheidseisen ook hoog en moeten ze 24 uur continu worden gebruikt.
De traditionele grote merken schakelaars van industriële kwaliteit zijn buitenlandse fabrikanten. Na de ontwikkeling van binnenlandse merken in de afgelopen jaren, zijn er verschillende merken met aanzienlijke kracht geweest, zoals Haishu Technology. Het binnenlandse merk industriële niveau schakelaar product, het meest. groot voordeel is de hoge prijs-kwaliteitverhouding. Dit is ook in overeenstemming met de marktvraag van de beveiligingsindustrie, dus met de toename van de vraag van de beveiligingsindustrie naar PoE-schakelaars, groeien binnenlandse schakelaars van industriële kwaliteit snel. Met de ontwikkeling en volwassenheid van schakelaartechnologie zal de industriële schakelaar van het binnenlandse merk binnenkort de mainstream van de beveiligingsindustrie worden.

image

SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD heeft een extreem rijk assortiment. Het bedrijf streeft naar een uitstekende productkwaliteit, hanteert een servicebeleid dat de klanttevredenheid verhoogt, de innovatie continu verbetert en houdt zich aan een solide en pragmatische bedrijfsfilosofie. Terwijl we ernaar streven een professioneel R & D-productieteam en verkooppersoneel op te bouwen; In het product apparatuur, ook een perfect detectiesysteem; Voer 100% verouderingstest, hoge en lage temperatuurtest en een reeks kwaliteitscontrolemaatregelen uit voor elk fabrieksproduct om de beste kwaliteit van het fabrieksproduct te garanderen. .. Bel op +86 -19925421817

Een paar:Vier voordelen van OPTFOCUS PoE-schakelaar Volgende:Netware Orbi gedistribueerd routingsysteem: tien jaar geleden, versierd zonder netwerklijnen, 10 jaar later, geen behoefte