Industriële uitwisselingsmarkt

- Jul 15, 2019-

Industriële niveauschakelaars worden gebruikt in industriële automatiseringssystemen en dienen meestal voor enkele nationale belangrijke technische projecten en grote technische renovatieprojecten van grote ondernemingen. Automatisering is de gangbare trend van de wereldwijde industriële maakindustrie en de markt van een reeks automatiseringsapparatuur groeit snel.
Met zijn sterke aanpasbaarheid aan het milieu en betrouwbare en efficiënte datatransmissiemogelijkheden, worden industriële schakelbordproducten veel gebruikt in de transport-, energie- en energie-industrie. Dit project is de constructie van een visueel managementproject voor Meigang. Het is een binnenlands industrieel schakelbord van een onafhankelijk merk in Meigang. De eerste grootschalige applicatie.
Schakelaars op industrieel niveau worden veel gebruikt in de infrastructuur van de automatiseringsindustrie, van de implementatie van slimme netten, met name onderstationautomatisering, tot intelligente spoorwegen, snelwegen en andere transportprojecten vertrouwen steeds meer op industrieel Ethernet. In China, een van de grootste groeimarkten, is een blijvende afhankelijkheid van de infrastructuurmarkt voor groei een duidelijke trend, waarbij energieopwekking, -transmissie en -distributie en transport de belangrijkste toepassingsindustrieën zijn voor industriële schakelaars.
De ontwikkeling van industriële switchtechnologie, het grote aantal gebruikersbehoeften zoals stroomafwaarts transport en elektriciteit, de voortdurende verrijking van het aanbod van producten in de low-end markt en de bredere toepassing van netwerk-type switches zijn de directe redenen voor de ontwikkeling van de markt. Op de binnenlandse markt voor schakelaars op industrieel niveau zijn elektriciteit en spoorvervoer de belangrijkste toepassingen van schakelaars van industriële kwaliteit, die goed zijn voor 70% van de markt.
Op het gebied van procesautomatisering zijn schakelaars op industrieel niveau de eerste keuze geworden voor het backbone-netwerk van de besturingslaag en migreren geleidelijk naar de apparatuurlaag. Als gevolg hiervan wordt de gehele industriële Ethernet-industrieketen verder ontwikkeld. Met name de industriële schakelindustrie in China wordt hierdoor beïnvloed en ondergaat momenteel een bedrijfstransformatie en heeft de ontwikkeling van de wisselmarkt en de ontwikkeling van technologische toepassingen verder gestimuleerd.
Ongeveer 50 fabrikanten zijn actief op de Chinese industriële beursmarkt. Er zijn ongeveer 15 buitenlandse fabrikanten op de Chinese industriële beursmarkt, 3 tot 4 Taiwanese bedrijven en ongeveer 30 lokale fabrikanten. Lokale fabrikanten zijn meestal lokale merken. SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. LTD is een professionele fabrikant van industriële schakelaars. Het integreert R&D, productie en verkoop. De producten omvatten Ethernet-switches van industriële kwaliteit, fiber-transceivers van industriële kwaliteit en draadloze communicatiemodules.

Een paar:Voordelen en nadelen van 5g router Volgende:Werkingsprincipe van optische terminals