Industriële Ethernet Switch Technology is ontwikkeld in een trend

- Oct 25, 2017-

Industriële Ethernet switch technologie is uitgegroeid tot een trend

De traditionele EtherNet is niet ontworpen voor industriële toepassingen en houdt geen rekening met de aanpassingsbehoeften van industriële omgeving. Aangezien de industriële plaats van de machines, klimaat, stof en andere omstandigheden zeer slecht is, hebben de industriële betrouwbaarheid van de apparatuur hogere eisen gesteld. In de fabrieksomgeving moet het industriële netwerk betere betrouwbaarheid, herstelbaarheid en onderhoudbaarheid hebben.

Hoe in de moeilijke omgeving, het industriële Ethernet-netwerk om stabiel en betrouwbaar te werken? In het algemeen moet de keuze van industriële Ethernet-switches overwegen: redundantie van het netwerk van het netwerk, het virtuele lokale netwerk (VLAN), het netwerkbeheer protocol, het fout alarm en andere industriële Ethernet-switches kunnen de functie leveren.

Ring redundantie: Het ringnetwerk maakt gebruik van een continue ring om elk apparaat samen te verbinden. Het kan garanderen dat een signaal dat op een apparaat wordt verzonden, door alle andere apparaten op de ring kan worden gezien. De redundantie van het ringnetwerk verwijst naar de vraag of de schakelaar de verbinding tussen de netwerkkabelonderbrekingen ondersteunt, de schakelaar ontvangt deze informatie en activeert de back-uppoort, zodat de netwerkcommunicatie terugkeert naar de normale werking.

Tegelijkertijd openen de netwerken 7 en 8 losgekoppelde schakelaars, het relais is gesloten, de indicatorlamp alarm aan de gebruiker. Nadat de kabelherstelling normaal is, keren het relais en het indicatielampje terug naar de normale functie. VLAN-functionaliteit: VLAN's zijn flexibele groepen van meerdere apparaten die overal op het netwerk worden geplaatst, maar ze communiceren alsof ze in hetzelfde fysieke segment waren.

Met VLAN's hoeft u niet strikt te houden aan de fysieke verbinding met de netwerksegmentatie - die strikt aansluit bij de fysieke verbindingssegmentatie van het traditionele netwerkontwerp van een grote fout. Netwerkbeheerfuncties: netwerkbeheer, verwijst naar de netwerkbeheerder via het netwerkbeheerprogramma op de netwerkbronnen voor gecentraliseerde beheersoperaties, waaronder configuratiebeheer, prestatie- en boekhoudbeheer, probleembeheer, operationeel beheer en veranderingsbeheer. De mate van beheer dat door een apparaat wordt ondersteund, weerspiegelt de beheersbaarheid en werking van het apparaat. De switch-netwerkbeheerfunctie is hoe de schakelaar de toegang van de gebruiker naar de schakelaar controleert en de gebruiker op de mate van zichtbaarheid van de schakelaar.

Normaal gesproken bieden switch-leveranciers beheersoftware of om de remote management switches van derden te beheersen. De algemene switch voldoet aan de SNMP MIB I / MIB II statistische management functie.


Een paar:Of de Ethernet-Switch en de Router gemeen hebben Volgende:De eisen van de markt voor industriële Ethernet Switch producten