Industriële Ethernet-Switch voor het aansluiten van Ethernet-apparaten

- Oct 13, 2017-

Industriële Ethernet-switch voor het aansluiten van Ethernet-apparaten: ontvangen een eerste gegevensframe door een apparaat wordt verzonden en vervolgens doorgeven van deze frames aan de juiste poorten aangesloten op andere Ethernet-apparaten. Terwijl het passeert deze frames, leert het beheersen van de locatie van het Ethernet-apparaat te gebruiken om te bepalen welke poorten te gebruiken voor het verzenden van frames, die helpt netwerkgebruik verminderen. Welke soort industriële Ethernet-switches zijn meeste geschikt voor de huidige toepassing je plant het? Het is echt een verontrustende zaak, vanwege de noodzaak te overwegen van vele factoren, zoals de werkomgeving, de behoefte aan redundantie, Netwerksoftware voor beheer en onbeheerde, toekomstige onderhoud en schaalbaarheid, enzovoort.

1, de werken milieu-overwegingen: inclusief temperatuurbereik, EMC-elektromagnetische compatibiliteit, beschermingsklasse, installatie en voeding. Industriële Ethernet-switches zijn ontworpen voor omgevingen waarin niet geschikt voor commerciële switches, zoals omgevingen met extreme temperaturen, hoge trillingen en sterke elektromagnetische ruis zijn.

2, de keuze van beheerde of niet-beheerde switches: als uw netwerk eenvoudig is, kunt u onbeheerde switches plug en play; Als het is handig voor het toekomstige onderhoud wellicht gebruiken Managed kunt alleen Managed Switch doen in de ring topologie verbinding.

3, moet ook voldoen aan de toepasselijke industriestandaarden: bijvoorbeeld, mariene schakelaars moeten voldoen aan de structuur van het schip; Als de toepassing gevaarlijke is moeten situaties, zal voldoen aan de passende certificeringsnormen; spoor- en wegverbindingen vervoer industrieën hebben ook hun eigen normen.

Netwerkbeheer en niet - Network Management network management

De taak van een beheerde switch is te houden van alle netwerkbronnen in goede conditie. Beheerde switch-producten bieden een verscheidenheid van netwerk managementmethoden op basis van Terminal Console, Web-based en Telnet extern inloggen netwerk.

Beheerde switches hebben ook sommige geavanceerde functies die het verbeteren van uw netwerk-besturingsmogelijkheden. Net als de kwaliteit van de dienst (QoS), virtueel LAN (VLAN), poort-mirroring, IGMP Snooping, SNMP-redundantie en andere kenmerken, meestal alleen hebben beheerde switches, beheerde switches hebben de meest geavanceerde functies.


Een paar:Ethernet Switches Werkprincipe En Functie Inleiding Volgende:Hoe Ethernet-Switches en Routers om veiliger te maken?