Industrial Ethernet-protocollen

- Feb 13, 2017-

Dang Ethernet voor informatietechnologie Shi, toepassingslaag, met inbegrip van HT-TP, en FTP, en SNMP, onderlinge overeenstemming, maar dang voor industriële Informaticacontrole Shi, weerspiegeld in de applicatielaag van realtime-communicatie, en groep staat van object voor systeem en engineering model inzake toepassing, 21e eeuw, ook niet uniform van toepassing laag overeenkomst, maar door grote schaal steun en ontwikkeling van overeenkomstige producten van heeft heeft 4 soorten belangrijkste overeenkomst : HSE, en Modbus TCP/IP, ProfINet en Ethernet/IP.

HSE

Foundation fieldbus FF uitgebracht in 2000 Ethernet-specificaties, zegt HSE (hoge snelheid-Ethernet). HSE is een combinatie van FFIll IEEE802.3, Ethernet van de TCP/IP-protocol protocol familie. FF Fieldbus Stichting implementatie-specifieke oriëntatie van de HSE controle netwerk- en Internet-integratie.

HSE is een belangrijk onderdeel van de betrekkingen van de technologie, het is HSE architectuur Hl (31,25 kb/s) apparaat 100 Mb/s HSE belangrijke onderdelen van de ruggengraat, maar heeft ook de functie van bruggen en gateways. Netwerk bridge functie kan worden gebruikt om meerdere H1 segmenten, te verbinden, zodat het dezelfde H1 H1-apparaten op het netwerksegment tussen peer communicatie zonder inmenging van het hostsysteem;

Gateway functie kunt HSE netwerkverbindingen met andere plant controle netwerk- en informatienetwerk, HSE koppelen apparaat H1 subsysteem moet maken bericht uitgelegd, maar packet verzamelen van de gegevens van de H1 bus segment en Hl adressen in IP-adressen.


Een paar:Industriële Ethernet-netwerk Volgende:Typische samenstelling van industriële Ethernet