Industriële Ethernet biedt een robuuste oplossing die helpt om kosten te verlagen

- Oct 13, 2017-

Industrial Ethernet biedt een robuuste oplossing die de kosten vermindert, productiviteit verhogen en systeemcomplexiteit vereenvoudigt. De Ethernet is gebouwd op een goedkope, gemeenschappelijke data link standaard. Al met al wordt Ethernet beschouwd als de ideale keuze voor de fabrieksgegevensoverdracht. In de afgelopen jaren is, dankzij de steeds sterkere superstabiliteit, Industrial Ethernet in meer en meer fabrieken gebruikt. Zo hebben netwerkorganisaties zoals de Vereniging Open Device Network Suppliers in hun specificaties gedetailleerde informatie opgenomen over industriële verbeterde Ethernet-kabelsystemen.

Verleden data-georiënteerde netwerken, zoals die gebruikt worden in kantoren, Industrial Ethernet hebben het breedst mogelijke bandbreedteontwerp, terwijl het netwerk van het besturingsapparaat netwerk is geoptimaliseerd om het een sterke prestatie te geven en de latency te verminderen. Ethernet vroege botsingsgerichte implementatie, zodat het niveau van zekerheid in de fabrieksomgeving, mensen niet kunnen accepteren.

Vandaag wordt de vertraging van Ethernet-apparatuur (100 Mbps, volledige tweerichtingsschakelnetwerk) in termen van subtiel berekend, en veel orders van grootteparameters zijn beter dan de meeste betrouwbaarheidseisen van de fabriek. Industriële Ethernet De implementatie van Ethernet is op dit moment in staat om de stroom, betrouwbaarheid, veerkracht en zekerheid van de installatie te ontmoeten en / of te overschrijden, zodat de meerdere netwerkstructuur moeilijk kan worden gerechtvaardigd.

Ethernet universaliteit, betrouwbaarheid en goedkoop voordeel

Ethernet heeft de volgende technische voordelen: snel, en heeft een breed scala van foutcorrectiemeganisme, zodat zelfs in hard werkomgeving aanzienlijke robuustheid kan behouden; maar ook via het bestaande encryptiemechanisme om een ​​redelijke beveiliging te bieden. Kortom, Industrial Ethernet is in staat om een ​​netwerk van administratief, controle- en apparatuurnetwerk van een bedrijf in hetzelfde systeem te integreren.

Verbeter productie en efficiëntie

Via een meer geïntegreerd netwerk kan missie-kritische informatie vrij in de gehele onderneming vrijgegeven worden in real time. Op deze manier kunnen fabrikanten profiteren van hogere samenwerking, efficiëntie en kwaliteit van het werk. Daarnaast kunnen bedrijven ervoor kiezen om de procesgegevens van hun fabriek te delen met andere zakenpartners en hun bedrijf in e-commerce te zetten. Door het ondersteunen van Ethernet over IP-adresresolutie, Industrial Ethernet kan het bedrijf ook samenwerken met leveranciers, klanten en aannemers voor elektronische samenwerking. Als gevolg hiervan kunnen partners beter toegang krijgen tot specifieke informatie, zoals realtime toegang tot hun orderstatus en leveringsdatum via hun desktopcomputers.

kosten besparen

Vandaag genieten honderden miljoenen Ethernet-gebruikers van de enorme kosten, lage kosten en meer potentiële leveranciers van apparatuur en producten voor specifieke productie toepassingen die standaard Ethernet naar de fabriek brengen.

Grotere bandbreedte en algemene functionaliteit

Ethernet biedt gedeelde bandbreedte die veel hoger is dan het huidige netwerk systeem - meestal tot 10 megabyte tot 100 megabyte, en gebruikt schakeltechnologie om verkeer op alle knooppunten op het netwerk te waarborgen. Bijvoorbeeld, Industrial Ethernet kan in real time gedetailleerde controle-informatie doorgeven aan het bedrijf ERP-systeem (ERP).

Vereenvoudigde netwerkstructuur

Een enkel netwerk hoeft drie of meer onafhankelijke systemen niet te implementeren, ondersteunen en onderhouden, waardoor de totale netwerkkosten worden verminderd en de toegang tot informatie wordt geoptimaliseerd.


Een paar:Toepassing Industriële Ethernet Switch In Power System Volgende:Ethernet Switches Werkprincipe En Functie Inleiding