Industriële Ethernet-netwerk

- Feb 13, 2017-

Industriële Ethernet Ethernet-technologie wordt gebruikt in industriële controleveld, technisch en commercieel beschikbare Ethernet (IEEE 802.3-standaard) compatibel zijn, maar de feitelijke producten en toepassingen zijn totaal verschillend. Waarin wordt benadrukt dat gemeenschappelijke commerciële Ethernet-productontwerp, materiaalkeuze, product sterkte, aanpassingsvermogen, alsmede real-time en interoperabiliteit, betrouwbaarheid en anti-interferentie, essentiële veiligheidseisen aspecten niet voldoen aan behoeften van de sector. In industriële control zijn toepassingen verschillend van commerciële Ethernet voor industriële Ethernet. Echter de voordelen van industriële Ethernet in waar?

Een veel gebruikte

Ethernet is de meest gebruikte computertechnologie, bijna alle programmeertalen zoals Visual C++, Java, VisualBasic voor Ethernet-toepassingen worden ondersteund.

Tweede, hoge snelheid

10, 100 MB/s Fast Ethernet reeds gebruikte, 1Gb/s Ethernet-technologie volwassen is, en slechts 12Mb/s traditionele veldbus hoge snelheid (zoals Siemens PROFIBUS-DP). Duidelijk, de Ethernet-snelheid is veel sneller dan traditionele fieldbus, kan voldoen aan de steeds grotere bandbreedte van industriële controle netwerk.

Derde, resource sharing mogelijkheden

Met de ontwikkeling van Internet/intranet, Ethernet elke hoek van de gebruikers op het netwerk heeft geïnfiltreerd de geografische beperkingen van bronnen hebben opgeheven, in elke computer die is verbonden met het Internet zal zitten kundig voor bladeren van de gegevens van industriële controleveld en andquot controle integrationandquot; die is ongeëvenaard door een andere veld-bus.

Vier potentiële en duurzame ontwikkeling

Invoering van Ethernet biedt mogelijkheden voor de ontwikkeling van controlesystemen, gebruikers op technologie upgrades alleen zonder onderzoek, op dit punt, elke bestaande veldbus-technologie is ongeëvenaard. Ondertussen, Robotica, intelligente technologieontwikkeling vereist een communicatienetwerk met hogere bandbreedte en prestaties, communicatieprotocollen hebben hogere flexibiliteit, Ethernet aan deze eisen kan voldoen.


Een paar:Belangrijke industriële Ethernet-prestaties Volgende:Industrial Ethernet-protocollen