Industriële Ethernet Is technisch compatibel met commerciële Ethernet

- Oct 13, 2017-

Industriële Ethernet is technisch compatibel met commerciële Ethernet, maar in productontwerp, real-time, betrouwbaarheid, milieu aanpassingsvermogen en andere aspecten aan de behoeften van industrieterreinen, volgt de ontwikkeling van de bus van het veld, de meest erkend en meeste een industriële communicatie netwerk met ontwikkelingsmogelijkheden.

Industriële Ethernet is de essentie van de Ethernet technologie kantoorautomatisering aan industriële automatisering.

Industriële Ethernet operationele eisen

1. de industriële productieomgeving van hoge temperatuur, luchtvochtigheid, luchtverontreiniging en de aanwezigheid van bijtende gassen, industriële producten vereisen klimaat en klimaat aanpassingsvermogen, en weerstand tegen corrosie, stof en water vereist.

2. industriële productiesite van stof, brandbare en explosieve en de aanwezigheid van giftige gassen, moet Explosieveilig maatregelen nemen om te zorgen voor veilige productie.

3. industriële productie site trillingen, elektromagnetische interferentie van de Industrial Ethernet, industriële controle netwerk moet mechanische milieu aanpassingsvermogen (zoals trilling verzet, weerstand tegen botsingen), elektromagnetische omgeving aanpassingsvermogen of elektromagnetische compatibiliteit (EMC), enzovoort.

4. industrieel netwerk apparaat voeding, industriële Ethernet, meestal met behulp van kabinet laagspanning DC voeding standaard, allermeest naar de industriële omgeving in de controle kabinet vereiste kracht voor laagspanning 24V DC.

5. het gebruik van standaard spoor installatie, gemakkelijke installatie, Industrial Ethernet geschikt voor industriële omgeving installatievereisten, industriële netwerkapparaten gemakkelijk worden geïnstalleerd in het industriële veldbesturingselement kabinet, en gemakkelijk te vervangen.


Een paar:Fiber Adapter implementeren de Docking van de dezelfde of verschillende Fiber Optic actieve connectoren Volgende:Fiber Switch Snelle anti-interferentie vermogen