Industriële Ethernet Control System en andere Control Systems vergeleken met een grote voordelen

- Jul 12, 2017-

Industriële Ethernet-besturingssysteem en andere controlesystemen vergeleken met een groot voordeel, kunnen toegepast worden in een verscheidenheid aan industriële controle. Met de verdere integratie van geïntegreerde schakelingen, industriële Ethernet en embedded internet technologie, zal het Ethernet-based Industrial Control Network tijdperk binnenkort de meest open industriële controle netwerk architectuur worden.

Dit nieuwe type netwerk systeem, met de veldbus in de ontwikkeling van Ethernet-echo's, is het traditionele industriële besturingsnetwerk een verandering, zal een nieuwe wereld van industriële controle brengen. Op sommige gebieden, zoals: automotive besturingssystemen, CNC-gereedschapswerktuigen, zijn de reële-tijd, hoge betrouwbaarheidseisen vanwege de slechte arbeidsomstandigheden echter niet geschikt voor industriële Ethernet.

Van de huidige trend, industriële Ethernet in het veld controle niveau zonder twijfel. Maar vooralsnog lijkt het moeilijk om de veldbus volledig te vervangen als een standaard voor real-time communicatiecontrole. In een zeer lange periode blijft de bestaande veldbus bestaan, de meest waarschijnlijke situatie is de ontwikkeling van een verscheidenheid aan netwerkcoëxistentie van het hybride controlesysteem.


Een paar:Wat is de oorsprong van een vezelwisselaar? Volgende:De Ethernet Switch werkt op de tweede laag van het OSI