De Ethernet Switch gebruiken

- Jun 15, 2017-

Hoe u de Ethernet-schakelaar kunt gebruiken

Wat we hier zeggen is de "Ethernet Switch" is een Ethernet switch of andere kleinere netwerk switches die gebruikt worden. Deze switch is meestal dwaas.

In feite, heel simpel, een zin: stekker kan worden gebruikt. Is verbonden met de stroom, dan kan de internetkabel gebruiken.

Echter, vaak hebben studenten geconstateerd dat de functie van de switch niet van hun eigen verbeelding houdt. Zal Baidu zoeken: hoe gebruik ik Ethernet switches? Hier moeten we eerst het algemene doel van de switch begrijpen:

Afbeelding dat meer interfaces biedt, zodat meer apparatuur (zoals: computer) toegang tot internetkabel heeft.

Als u meer computers online thuis wilt maken en de router of Modem (cat) -interface niet genoeg is, kunt u deze keer een of meer schakelaars gebruiken, schakelaars zijn LAN-poort, dan is de router aangesloten op de router. Het LAN haven. Op dit punt moet aandacht besteden:

Als u de buitekabel direct op de schakelaar aansluit. En dan dan de computer, inbel internet toegang op een computer, deze keer, de schakelaar bijna geen effect, je hebt ontvangen de andere schakelaars op de computer kan niet toegang tot het internet.

De juiste aanpak moet zijn dat de router van het buitendienstenkabel of Modem (kat), in de router of Modem (kat) op de wijzerplaat, en dan uitwisselt, dan kan de computer, zodat toegang tot de andere schakelaars op de computer toegang krijgen tot de Internet De

Ook aandacht besteden aan de verschillende kabellijnen: hetzelfde toestel cross-line, verschillende uitrusting rechte lijn. Routers en computers behoren tot dezelfde apparatuur, switches en computers zijn heterogene apparatuur. De huidige kaart kan echter automatisch aanpassen, ongeacht de dwarslijn, kunnen rechte lijnen zijn.


Een paar:Hoe te kopen Industriële Ethernet Switches Volgende:Ethernet Switch is de meest voorkomende applicatie