Hoe de juiste netwerklijn te kiezen

- Aug 13, 2019-

Met de ontwikkeling van internet neemt ook de vraag naar netwerklijnen toe en neemt de schaal van het netwerk toe. Er moeten meer hoogwaardige netwerklijnen worden aangelegd. Maar nu zijn er allerlei netwerklijnen, welke is het meest geschikt voor ons, en hoe moeten we deze kiezen?

  1. Zuiver koper

    image

Dit soort draad is de beste draad, en koperweerstand is de tweede laagste onder dezelfde omstandigheden, dus het kan worden gebruikt als hoogwaardige draad. En geschikt voor POE-voeding, kan kleine weerstand het verlies van elektriciteit in het transmissieproces voorkomen.

2. aluminiumdraad

image

Dit soort draad is in kwaliteit inferieur aan koperdraad, maar het is geen groot probleem om het op korte afstand te gebruiken, dus de lijn van schakelaar, de terminal van een huishouden of een klein kantoor, kan dit soort draad kiezen. Dergelijke draden zijn alleen geschikt voor POE-voeding op korte afstand, omdat de weerstand groter is dan die van koperdraden.

3. Met koper beklede aluminiumdraad

image

Dit soort draad is bedekt met koper buiten de aluminiumdraad. Vanwege het huideffect wordt de geleidbaarheid van de aluminiumdraad tot op zekere hoogte verbeterd. Maar dit soort lijn is ook geschikt voor POE-voeding op korte afstand, ook vanwege de grotere weerstand.

4. Met koper beklede ijzerdraad

image

Dit soort draad is bedekt met koper buiten de draad. Vanwege het huideffect wordt de geleidbaarheid van de draad tot op zekere hoogte verbeterd. Maar dit soort lijn is niet geschikt voor POE-voeding vanwege de hoge weerstand.

5. Kerndraad

image

Dit soort netwerklijn heeft een grote weerstand, die alleen geschikt is voor korte-afstandstransmissie en lage netwerksnelheidseisen. Dergelijke lijnen zijn niet geschikt voor POE-voeding, ook vanwege de hoge weerstand.

6. Gemengde draad

image

Het binnenste gedeelte van dit soort draad is gemaakt van koper en aluminium, dat alleen geschikt is voor gebruik op korte afstand en kan worden gebruikt voor POE-voeding. Maar bij het maken van kristallen kop, moet het worden gemaakt in strikte overeenstemming met de lijnvolgorde. Anders kan koperdraad niet worden gebruikt voor voeding, wat de weerstand verhoogt en het voedingseffect beïnvloedt.


Een paar:Welkom bij onze stand op de NETCOM 2019 Brazilië-tentoonstelling! Volgende:Industriële niveauschakelaars zijn veilig in gebruik