Hoe te kopen Industriële Ethernet Switches

- Jun 15, 2017-

Hoe te kopen industriële Ethernet switches

1, betrouwbaarheid

In de industriële omgeving is betrouwbaarheid ongetwijfeld het belangrijkste punt.

Factoren die moeten overwegen zijn: Apparatuurhardware tolerantie voor de werkomgeving: zoals bedrijfstemperatuurbereik, EMC-elektromagnetische compatibiliteit, installatie- en voedingsmethoden. Industriële Ethernet-apparatuur is verschillend van commerciële Ethernet-apparatuur, meestal geschikt voor installatie op het terrein van de compacte ontwerp- en railinstallatie. Om schade door de rotatie van de apparatuurschade te vermijden, moet u ook het ventilatorloze ontwerp van het hardwareapparaat kiezen. In de productbeschrijving van de parameters moet een werkendemperatuurbereik, de elektromagnetische compatibiliteit van een gedetailleerde beschrijving zijn.

Selecteer betrouwbare en stabiele hardware, maar let ook op de switch kan een verscheidenheid aan redundantie, en snelle storingsdiagnose en herstel bieden.

2, real-time

In verschillende applicatieomgevingen kan het systeem de reactietijd en de jitter heel anders verdragen. Een gegevensframe in een geautomatiseerd netwerk genereert een bepaalde vertraging in elk proces van het ene apparaat naar de andere. Daarom moet de keuze van industriële Ethernet-schakelaars eerst rekening houden met de schakelaar voor het doorsturen van data frame in de poortvertraging.

In het standaard fabrieksautomatiseringscontrolesysteem kan het systeem de reactietijd niet langer dan 10 milliseconden dulden, om het gegevensframe vanaf de bovenkant van het systeem naar de onderkant van de cumulatieve vertraging te controleren, selecteer de schakelaar, het zou moeten zijn Merkt op dat de schakelpoort vertraging deze waarde niet meer dan 10 microseconden moet hebben.

3, compatibiliteit

Industriële Ethernet-switches en andere industriële Ethernet-componenten zouden het standaard TCP / IP-protocol voor communicatie kunnen gebruiken. In ieder geval moet er geen incompatibiliteit bestaan tussen industriële Ethernet-apparaten en commerciële Ethernet-apparaten. In overeenstemming met verschillende industriële veldbusoplossingen moet industriële Ethernet-apparatuur de juiste capaciteit hebben om daarmee compatibel te zijn.

4, beveiliging

Door de openheid van Ethernet moeten we rekening houden met de factoren van netwerkbeveiliging in het proces van het bouwen van een geautomatiseerd netwerk. Bij het selecteren van een apparaat, moet de gebruiker een VLAN-schakelaar selecteren om de verdeling van het netwerk te vergemakkelijken. Via de VLAN-divisie kunnen we op basis van de functie van de apparatuur in het isolatie van het netwerkpakket voorkomen dat menselijke schadelijke schade of misbruik wordt voorkomen. Tegelijkertijd kunnen gebruikers de functie 802.1x in de switch gebruiken om toestellen die toegang hebben tot het netwerk te onderscheiden tussen legitieme gebruikers en illegale gebruikers.


Een paar:De Ethernet Switch werkt op de tweede laag van het OSI Volgende:De Ethernet Switch gebruiken