Hoe Fibre Optic Couplers werken

- May 30, 2018-

Het werkingsprincipe van de optische vezelkoppelaar is dat de optische vezelkoppelaar van het fusiekegeltype de twee optische vezels in gesmolten toestand dicht bij elkaar trekt om de kegel naar beneden te trekken, en als gevolg van de bewerking liggen de twee optische vezelkernen dicht bij elkaar, zodat het voortplantingsveld wordt uitgezet in de richting van de optische vezelbekleding om equivalent te zijn. Een effectieve vermogenskoppeling vindt plaats in het gebied met de korte kegelknoop. Vanuit een strikt wiskundig oogpunt analyse. Het transmissieveld moet de oplossing van de vectorgolfvergelijking vinden in het gebied dat wordt gevormd door de kern, de bekleding en het vulmedium, en de wiskundige afleiding is gecompliceerd.

Om de analyse te vereenvoudigen, is de gebruikelijke aanpak om de effecten van de kern te negeren. De voorwaarde voor deze vereenvoudiging is dat de modus binnen de koppeling in het effectieve koppelingsgebied (kegelhals) in wezen een bekledingsmodus is. Het voortplantingsveld verlaat de kern, waar het voortplantingsveld zich voortplant in de nieuwe golfgeleider gevormd door de bekleding en het externe medium (lucht of een ander geschikt vulmedium). Tegelijkertijd wordt de afmeting van de kern tot een verwaarloosbare mate gereduceerd vanwege de tapsheid. Het geschatte model dat de invloed van de vezelkern negeert, kan eenvoudige resultaten opleveren voor elke optische vezelkoppelaar met doorsnede.

Fiber Optic Adapter.jpg

Een paar:Het verschil tussen industriële Ethernet-switches en algemene commerciële switches Volgende:De 21ste CAIRO ICT-beurs is succesvol gehouden