Hoe zet de Fiber Switch Cascade Set?

- Aug 07, 2017-

Hoe stelt de cascade de vezelwisselaar in?

Waarom wordt de vezelwisselaarpoort gebruikt voor cascading? Aangezien de prijs van de vezelpoort nog steeds erg duur is, wordt de vezel voornamelijk gebruikt voor de verbinding tussen de kernschakelaar en de ruggengraatwisselaar, of wordt gebruikt voor het cascaden tussen de ruggengraatwisselaars. Opgemerkt moet worden dat de vezelpoorten niet gestapeld zijn, alleen voor cascading kunnen worden gebruikt.

Cross-connect van vezel springers

Alle schakelvezelpoorten zijn respectievelijk 2, een haar en een dicht. Natuurlijk moeten de vezelsprongers ook twee zijn, anders kan de poort niet communiceren. Wanneer de schakelaar door de cascade van de vezelpoort gaat, moet de vezelversterker beide uiteinden van de zendontvanger zijn, wanneer één uiteinde van de 'ontvangen', het andere uiteinde van het 'haar'.

Evenzo, wanneer het ene einde van het "haar", het andere einde van het "inkomen". Als beide uiteinden van de vezelversterker zijn aangesloten op "ontvangen" of "haar", is de Fiber Switch de LED van de poort uitgeschakeld, wat aangeeft dat de verbinding mislukt. De LED-indicator wordt groen alleen wanneer de vezelpoort succesvol is aangesloten. Ook wanneer de backbone-schakelaar op de kernschakelaar is aangesloten, moet de optische zendontvanger ook kruisverbindingen zijn.

Fiber jumper en vezel switch port cascade type

Fiber jumpers zijn verdeeld in single-mode fiber en multimode fiber. Switch fiber poorten, jumpers moeten consistent zijn met het soort vezel gebruikt bij bedrading, dat wil zeggen, als de geïntegreerde bedrading met behulp van multi-mode fiber, dan moet de fiber interface van de switch geïmplementeerd 1000Base-SX standaard, moet ook gebruik Multi-mode vezel jumper; Als de geïntegreerde bedrading met behulp van single-mode fiber, dan moet de fiber interface van de switch geïmplementeerd worden 1000Base-LX / LH standaard, moet ook gebruik maken van single-mode fiber jumper.

Opgemerkt moet worden dat er twee soorten multimodevezels zijn, namelijk 62,5 / 125μm en 50 / 125μm. Hoewel de vezelpoorten van de schakelaar identiek zijn en beide de 1000Base-SX standaard uitvoeren, moet de kerndiameter van de vezelversterker precies hetzelfde zijn als de kerndiameter van de kabel. Anders zal het leiden tot connectiviteitsfout. Bovendien moeten de soorten vezelpoorten die met elkaar zijn verbonden identiek zijn, of beide zijn multimodevezelpoorten, of beide single-modevezelpoorten. Eén einde is een multimode-fiber poort en het andere uiteinde is een single-mode vezel poort die niet samen kan worden aangesloten.

Transmissie snelheid en duplex modus

In tegenstelling tot 1000Base-T, 1000Base-SX, 1000Base-LX / LH en 1000Base-ZX kan geen adaptieve, verschillende snelheid en duplex modus van de poort niet worden aangesloten en communiceren. Fiber Switch Daarom moet de interconnectie van de cascade van de fiberwisselaar precies dezelfde transmissie snelheid en duplex modus hebben, ook niet de 1000Mbps fiber poort en 100Mbps fiber poort verbonden, noch de full-duplex mode fiber poort en de half duplex modus Van de met elkaar verbonden vezelpoort, anders leidt het tot een connectiviteitsfout.


Een paar:De oorsprong van de veselschakelaar Volgende:Fiber Switch Type Samenvatting