Functie van OLT

- Sep 24, 2019-1. Ethernet-gegevens uitzenden naar ONU (optische netwerkeenheid);


2. Start en beheer het bereikproces en neem de bereikinformatie op.


3. Wijs bandbreedte toe voor ONU, dwz bepaal de starttijd en de grootte van het verzendvenster voor ONU.


In het passieve optische netwerksysteem EPON is OLT een multi-service platform, dat zowel IP-diensten als traditionele TDM-diensten ondersteunt. Plaats het aan de rand van MAN of het stopcontact van het community access-netwerk, convergeer de toegangsservice en geef het afzonderlijk door aan het IP-netwerk.


EPON passief optisch netwerksysteem is flexibel in netwerken, met meerdere terminals in het servicetoegangspunt binnen een straal van 20 kilometer van de downlinkradius, die het EPON-systeemnetwerk vormen. Het systeem kan verschillende bedrijfsmodellen ondersteunen, zich aanpassen aan verschillende werkomgevingen en gebruikers FTTx-oplossingen bieden. OLT biedt niet alleen zakelijke convergentiefuncties, maar is ook een gecentraliseerd netwerkbeheerplatform. Apparaatgebaseerd netwerkelementbeheer en servicegebaseerd beveiligingsbeheer en configuratiebeheer kunnen worden gerealiseerd op OLT. Het kan niet alleen apparaten en poorten bewaken en beheren, maar ook bedrijfsstart en gebruikersstatusbewaking uitvoeren. Het kan ook bandbreedte toewijzen volgens de QoS / SLA-vereisten van verschillende gebruikers.


De OLT-routingfunctie-testmethode kan volledig worden geautomatiseerd met CDRouter


Typische netwerkmethoden met OLT zijn de volgende:


Enerzijds worden de signalen die verschillende diensten dragen geaggregeerd aan het lokale uiteinde en verzonden naar het toegangsnetwerk volgens een bepaald signaalformaat voor verzending naar de eindgebruikers. Aan de andere kant worden de signalen van de eindgebruikers naar verschillende servicenetwerken gestuurd volgens de servicetypes.


Het kan in drie delen worden verdeeld.


Kerndeel: inclusief convergentiedistributie, bedrijfsprocessen en ODN-aanpassingsfuncties


Bedrijfsonderdeel: Bied zakelijke interface-functies, inclusief interface-aanpassing, interface-bescherming enzovoort, evenals signaalverwerking en conversiefuncties voor medium overdrachtsmodus met specifieke zaken wanneer dat nodig is.


Publieke sectie: inclusief voeding en OAM-functies


Een paar:Voordelen van PoE + -schakelaars Volgende:2.5 GPON OLT / ONU blijft het belangrijkste product op de wereldwijde PON-markt in de komende drie jaar.