Vier voordelen van OPTFOCUS PoE-schakelaar

- Jul 22, 2019-

OPTFOCUS, als beoefenaar, getuige en belangrijke promotor op het gebied van Ethernet-overdracht en -toegang, heeft opnieuw meer aandacht getrokken. OPTFOCUS volledig onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling en productie van POE-schakelaars hebben vier voordelen:

Voordeel 1: maak de producten die u nodig hebt

De POE-schakelaars van OPTFOCUS zijn van verschillende typen. Volgens de classificatie van poorten, functies en werkomgeving hebben de producten van OPTFOCUS meer dan 150 soorten. En OPTFOCUS heeft een eigen R & D- en productieteam, maatwerk is ook mogelijk. Denk niet alleen wat je wilt, maar doe ook wat je wilt. Het belichaamt ook volledig het OPTFOCUS-concept van suprematie op het gebied van klantenservice. Zoals in de figuur wordt getoond, zijn de OPTFOCUS-producten hoofdzakelijk onderverdeeld in drie categorieën: industriële temperatuur met brede temperatuur, industriële kwaliteit bij kamertemperatuur en gemeenschappelijke type binnenshuis.

Voordeel 2: maak producten waar u tevreden over bent

De POE-uitwisselingen geproduceerd door OPTFOCUS hebben niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook complete functies. Om aan uw verschillende behoeften te voldoen. Zoals poortadaptieve technologie, poortdetectietechnologie, intelligente QOS enzovoort. Het ondersteunt ook web- en SNMP-beheer, eenvoudig en handig. Met uitgebreide functies kunt u er zeker van zijn dat:

Voordeel 3: Doe wat je verwacht

De ruwe omgeving heeft helemaal geen invloed op de werking van OPTFOCUS-producten. Elk product geproduceerd door OPTFOCUS zal 100% verouderingstest, hoge en lage temperatuur test ondergaan en een reeks kwaliteitscontrolemaatregelen om de kwaliteit van de geproduceerde producten te maximaliseren. OPTFOCUS-producten kunnen zelfs werken bij - 10 - 75 C. Tegelijkertijd gebruikt OPTFOCUS hightech-chips, elke chip heeft waterdichte, bliksemveilige en hoogspanningsbeveiligingsapparatuur en elke poort van OPTFOCUS-switch wordt ook verwerkt. Zoals getoond in de figuur:

image

Voordeel 4: eerst service, eerst efficiëntie

OPTFOCUS-producten zijn een jaar vervanging, drie jaar garantie, levenslange gratis technische ondersteuning. Dit is zeer zeldzaam in de industrie als geheel. Dit alles komt voort uit het vertrouwen van OPTFOCUS in producten en zijn verantwoordelijkheid tegenover klanten. Zolang er een probleem is met de OPTFOCUS-after-sales engineer, kan OPTFOCUS u helpen de eerste keer om te gaan, zodat u tevreden en zeker bent.

OPTFOCUS werd opgericht in 2002. Na meer dan tien jaar ontwikkeling heeft het zijn eigen ontwikkelingsrichting vastgesteld en zijn eigen unieke producten in de industrie gemaakt. Van de eerste optische transceiver tot een reeks optische transmissieproducten, van de eerste dwaze producten tot volledig intelligente producten, we volgen de voetsporen van de internationale IT-industrie. De IT-industrie in China werkt al 13 jaar hard, met het verstrijken van de tijd hebben OPTFOCUS-mensen hun doelen geïdentificeerd, om hun eigen unieke bijdrage te leveren op het gebied van Ethernet-overdracht en toegang, we zullen blijven bijdragen aan de nationale informatie-industrie .


Een paar:Hoe de tijdelijke spanning Bedreiging van PoE-interface met behulp van differentiële modus te voorkomen Volgende:Industriële niveauschakelaars zijn veeleisender dan normale schakelaars