Fiber Switch Snelle anti-interferentie vermogen

- Sep 14, 2017-

Fiber-optische transceivers (ook wel fiber-switches genoemd) zijn Ethernet-elektrische interface en optische interface tussen de conversie. De vezelschakelaar kan geconfigureerd worden met één of meer Ethernet-elektrische poorten en één of meer optische interfaces die de Ethernet-transmissieafstand van 100 tot 2 km verlengen (multimodevezel) of 120 km (single mode optische vezel). Het kan eenvoudig meerdere moederbordservers, repeaters, hubs, terminals en meerdere terminals tussen het internet bereiken. Met behulp van een oudere uitwisselingskern, uitgerust met een verscheidenheid aan optische interface, ondersteunen hot-swappable, met flexibele, efficiënte, betrouwbare en ga zo maar door. Geschikt voor telecommunicatie, omroep, breedbandnetwerken, miljoenen high-definition video surveillance en andere high-performance, hoge betrouwbaarheid van de netwerkomgeving.

Fiber switch rol en werkprincipe: vezel switch is een high-speed netwerk transmissie relais apparatuur, het is meest voorkomend dan het gebruik van glasvezelkabel als transmissie medium. De voordelen van optische vezeloverdracht zijn snel, anti-interferentie vermogen.

Het wordt gekenmerkt door het gebruik van high-speed vezelkanaal met het servernetwerk of het interne netwerk van SAN (StorageAreaNetwork, storage area network) van de verbinding, zodat het gehele opslagnetwerk een zeer brede bandbreedte heeft voor high performance data storage De bescherming. In dit SAN-opslagnetwerk is de sleutelrol dat we de vezelwisselaar vaak horen (FCSwitch, ook wel "Fiber Channel Switch" genoemd).

Kenmerken:

1, het gebruik van hoogwaardige opto-elektronische geïntegreerde module om goede optische eigenschappen en elektrische eigenschappen te bieden, om betrouwbare datatransmissie te garanderen, lang werkduur.

2, ondersteuning voor full duplex of half duplex modus, en met auto-negotiation mogelijkheid.

3,10 Mbps en 100 Mbps automatische aanpassing.

4, netwerk poort ondersteuning automatische kruisherkenning.

5, met opslag en doorsturen mechanisme, cache 1MB, ondersteunen een verscheidenheid van protocollen.

6, ondersteun de maximale transmissiepakketlengte 1536bytes

7, in lijn met de operatienormen van de dragerklasse, het gemiddelde probleemloze werk in meer dan 50.000 uur.

8, de werkstroom: DC12-48V / 1A, AC12-38V / 1A.

9, het gebruik van SC fiber interface (optionele ST, FC interface).

10, overspanningsbescherming 3000V (vermogen).

11, via de FAIL relais uitgang automatische alarm functie.

12, overbodige dubbele gelijkstroomstroom overbelasting bescherming.


Een paar:Industriële Ethernet Is technisch compatibel met commerciële Ethernet Volgende:Ethernet-Switches factoren te overwegen alvorens te kopen