Fiber AdapterSuperior Prestatie Stabiel En Betrouwbaar

- Aug 25, 2017-

Fiber-optic connectors zijn de meest gebruikte optische passieve apparaten in optische vezel communicatie systemen. De meeste vezelverbindingen bestaan uit drie delen: twee vezelverbindingen en één koppelaar. Twee glasvezelverbindingen zijn in de uiteinden van de twee vezels aangebracht; De koppeling fungeert als een uitlijningshuls. Bovendien is de koppeling uitgerust met metalen of niet-metallische flens, zodat de connector is bevestigd.

Fiber-optic adapter wordt veel gebruikt vandaag, is veel gebruikt! In feite zien we zelden direct in het leven, maar uw huis als het met de vezel gaat, dan is het nauw verwant! Laten we eens kijken naar de belangrijke prestaties van de glasvezeladapter!

1. Vlamvertragende Vlamvertragend is het brandpunt van het materiaal. Goed adaptermateriaal is niet makkelijk te branden onder het vuurpunt, wat een goed vlamvertragende niveau is.

2. Warmte vervorming temperatuur. Plastic vervorming bij warmte druk, vooral in het veld. Zo is de hitte vervormingstemperatuur van de adapter ook een belangrijke indicator.

3. Bedrijfstemperatuur -40 ~ 75. Dit is een normaal bedieningsbereik van de adapter. Als het koud is, zal de adapter een geweldig effect verliezen, dus in het algemeen kan deze werk temperatuur goed werken.

4. Voer het verlies in. Normaal gesproken vereisen minder dan 0,2DB verlies, als het verlies de lichtoverdracht beïnvloedt, dan is uw netwerk snelheid zeer kaart.

5. Aantal kaarten. In de continue inloop tussen de noodzaak om verder te gaan met de algemene behoefte om meer dan 500 keer te beschouwen als gekwalificeerd, weinig of minder effect op het laatste deel van het grotere leven.

6. Stabiele kwaliteit. Veel adapters in het productieproces verschijnen kleur, wat niet zeker is in het productieproces, en er zijn enkele kleine problemen, zoals de schedel van de breuk, dikte, enzovoort! Moet begrijpen!


Een paar:Industrial EthernetSeven Elements Volgende:Ons bedrijf zal tentoonstellen ECOC 2017 tentoonstelling