Fiber Adapter superieure prestaties en stabiele en betrouwbare

- Oct 23, 2017-

De vezel optische adapter wordt ook wel genoemd de glasvezel-aansluiting, die de aansluitende kadert in de optische vezel actieve verbindingslijn paar. Producten omvatten: FC. SC. ST. LC. Mtrj. op grote schaal gebruikt in fiber optic bedrading rekken (ODF). Optische vezel communicatieapparatuur. Instrumenten. Superieure prestaties, stabiel en betrouwbaar.

De vezel is verbonden door de adapter via haar mouw interne openen om de hoogste verbindingsprestaties tussen de vezel jumpers. Een scala aan mooie vaste flenzen beogen vast te stellen op verschillende panelen.

Een transform-adapter kan verbinden van verschillende soorten vezels jumper connectoren en een verbinding tussen de APC einde oppervlakken. Dubbele of meerdere verbindingen kunnen verhogen installatie dichtheid.

Fiber adapter wijd tegenwoordig wordt gebruikt, is wijd verbeid gebruikt! De meeste van ons leven is in feite zelden direct gezien, maar uw huis als het gebruik van glasvezel zal nauw aansluiten! Neem een blik bij de belangrijkste prestaties van de vezel optische adapter!

1. brandvertrager. Vlamvertragende is het brandende punt van het materiaal, goede adapter materiaal onder het punt van de brand is niet gemakkelijk om te branden, dit is een uitstekend vlamvertragende niveau.

2. thermische vervorming temperatuur. Kunststof kunt vervormen onder thermische druk, vooral in het wild. De temperatuur van de thermische vervorming van de adapter is daarom ook een belangrijke indicator.

3. bedrijfstemperatuur -40 ~ 75. Dit is een normale operationele bereik voor de adapter. Als de koude temperatuur van de adapter verliest de doeltreffendheid ervan erg groot, dus over het algemeen op dit zal worden bedrijfstemperatuur normaal kan werken.

4. insertion loss. Algemene eisen voor verlies van minder dan 0.2DB, als het verlies is hoog zal invloed hebben op de transmissie van licht zal, dan de snelheid van uw netwerk zeer kaart.

5. aantal inserts. In de continue lopen tussen de behoefte aan continue inbrengen, moet in het algemeen meer dan 500 keer in aanmerking komen, laag of minder over de late gevolgen van een grotere, verminderd leven.

6. stabiele kwaliteit. Veel adapters in het productieproces chromatische aberratie zal verschijnen, dit is in de productie link is niet goed, evenals een aantal kleine problemen, zoals shell fractuur, dikte, enzovoort! Zorg!

Overwegingen

Het kwaliteitsniveau van de markt is niet homogeen, het algemene keuze stabiliteit beste verlies laagste!


Een paar:Een netwerkapparaat verbinding van Ethernet-Switches Volgende:Industriële Ethernet kenmerken analyse en gebruik van aandacht