Fiber Adapter implementeren de Docking van de dezelfde of verschillende Fiber Optic actieve connectoren

- Sep 30, 2017-

De rol van fiber optic-adapter voornamelijk is in de lijn van de optische vezel tot de dezelfde of verschillende fiber optic connector connector, is de zeer kleine nederlaag bij de uitvoering van de optische weglengte, zijn de twee uiteinden van de vezel precisie docking, zodat de emissie vezel output van de lichte energie kan worden gekoppeld aan de ontvangende vezel tot het maximum, en om te minimaliseren van de gevolgen voor het systeem als gevolg van haar betrokkenheid in de optische koppeling.

Afhankelijk van de toepassing en de eisen van de vezel optische adapter biedt de adapter ook een verscheidenheid aan fijne vaste flenzen met het oog op de vaststelling van een aantal panelen. De adapter kan worden verbonden met verschillende soorten vezels jumpers en bieden een scala aan verschillende einde gezichten van de verbinding, dubbel of nog meer kan verhogen de dichtheid van de installatie.

PC, UPC, APC in de definitie van de adapter:

PC, UPC, APC in de adapter wordt meestal gebruikt om de kleur van het product te definiëren.

SC, LC adapter: FC is beige, UPC is blauw, APC is groen, dit verwijst naar het product lichaam kleur.

FC adapter: FC is zwart, UPC is rood, APC is groen, dit is de kleur van het product-stofkap.

ST-adapter: PC is geel, UPC is rood, dit is de product stof GLB kleur.

Fiber optic adapter voornamelijk LC glasvezel adapter, FC fiber optic adapter, ST fiber optic adapter, all-in-one of gelaste type, het gebruik van precisie keramische mouw connector connector en verlengstuk tussen de nauwkeurige uitlijning om ervoor te zorgen dat de optische signaal de ultra-lage verlies transmissie na de connector en de connector zijn met elkaar verbonden.


Een paar:Industriële Ethernet Switch Kenmerken Analyse en gebruik van aandacht Volgende:Industriële Ethernet Is technisch compatibel met commerciële Ethernet