Het gebruik van gedeelde Bus gebaseerde transmissie Media LAN van Ethernet-Switches

- Nov 03, 2017-

Ethernet switch toepassingen zijn de meest voorkomende is de prijs goedkoper. Rang compleet. Daarom kan een brede waaier van toepassingen, in grote en kleine LAN zien hun sporen. Ethernet-switches hebben meestal een paar tientallen poorten. Is in wezen een meerpoortige brug. Bovendien, de poortsnelheid kunnen verschillen, de manier van werken kunnen ook verschillen, zoals het verstrekken van 10 M, 100 M bandbreedte, half-duplex, full-duplex, adaptieve werk.

Ethernet-switch is gebaseerd op de Ethernet-gegevens transmissie-switch, Ethernet gedeelde bus gebaseerde transmissiemedia LAN. Ethernet switch structuur is dat elke poort rechtstreeks is aangesloten op de host, en over het algemeen werken in full-duplex-modus. De schakelaar kan tegelijkertijd verbinding maken vele paren van poorten, zodat elk paar hosts voor het verzenden van gegevens in een botsingvrij wijze zoals gemonopoliseerd met communicatiemedia om te communiceren.

belangrijkste kenmerk

1. elke Ethernet schakelen poort rechtstreeks aangesloten op de host, en over het algemeen werken in full-duplex-modus.

2. de schakeloptie tegelijkertijd verbinding kan maken vele paren van poorten zodat elk paar van communicerende hosts gegevens in een botsingvrij manier verzenden kan alsof het een exclusieve communicatiemedium.

3, delen de bandbreedte van transmissiemedia, voor de gemeenschappelijke 10 Mb / s gedeelde Ethernet, indien er totaal N gebruikers in totaal zijn, heeft elke gebruiker gemiddelde bandbreedte slechts één n van de totale bandbreedte (10 Mb / s).

De Ethernet-switch werkt op de tweede laag van het OSI-referentiemodel voor netwerk (dwz, de data link layer) en is een netwerkapparaat waarmee Ethernet gegevens frame doorsturen op basis van MAC (Media Access Control) adres erkenning.

De aansluiting op de switch gebruikt voor het koppelen van een computer of ander apparaat heet een poort. Computer met een netwerkkaart via de netwerkkabel aangesloten op de poort van de switch. Elke poort op de netwerkkaart, switch of router heeft een MAC-adres dat wordt gecorrigeerd door de fabrikant van het apparaat in de EPROM van het apparaat. De MAC wordt toegewezen door de IEEE en elke MAC-adres is uniek. Het MAC-adres is een 48-bits binaire lengte met de eerste 24 cijfers wordt het apparaat fabrikant-id en de laatste 24 cijfers wordt toegewezen door de fabrikant.

De schakeloptie accepteert het gegevensframe gestuurd door de computer op de poort, zoekt de MAC adrestabel volgens het doeladres van de MAC van de frame-header en stuurt het gegevensframe van de corresponderende poort, waardoor het realiseren van gegevensuitwisseling.

Het werkproces van een switch kan worden samengevat als "Leren, geheugen, ontvangen, Look Up Table, Forwarding" en zo verder. Door te leren, kunt u het MAC-adres van het aangesloten apparaat op elke poort leren. Het MAC-adres koppelen aan het nummer van de poort de relatie "geheugen" in het geheugen, de productie van MAC adrestabel; uit een haven "ontvangen" naar het gegevensframe, het MAC-adres tabel 'Zoeken' en de kop van het MAC-adres van de bestemming overeenkomt met het poortnummer, waarna het gegevensframe van de poort "vooruit" om uit te vinden.

Schakelaar Splits conflict domein, elke poort afzonderlijk in een conflict-domein. Elke poort als er een grote hoeveelheid gegevens die worden verzonden, de poort krijgt eerst de gegevens te worden verzonden, wordt opgeslagen in het register, en vervolgens afgeven aan de beurt om te verzenden.


Een paar:OPTFOCUS zal aanwezig zijn op de 21e CAIRO ICT van Dec 3e tot 6e 2017 Volgende:Vacuüm gieten voornamelijk gebruikt voor kleine Details of sieraden en juwelen met prachtige Detail